tome1985 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam,znalazlem wlasnie ta maszyne na ktorej scisnelo mnie w tzw.dolku,mysle o niej dzien i noc,ale nie wiem czy nie jest za duzy jako pierwszy chopper,doswiadzenie nieduze na dwoch kolkach ale jest.Maszyna jest od kobiety pierwszy lasciciel,cala rodzina jezdzi chopperami,na Zloty i.t.p.Prosze o porady jak z waszego doswiadczenia znacie ta maszyne jest godna polecenia pozdrawiam z gory dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tome1985 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 albo cos innego doradzccie mi mam 30 lat 185cm wzorstu i okolo 90 kg wagi cena jaka moge przeznaczyc na moje 1moto to okolo 30k dzieki wszystkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi