Jaro1975 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Poszukuję przyczepki na 2 motocykle na weekend - termin 07.08-09.08.2015. Może ktoś akurat ma i mógłby w tym terminie użyczyć? Warunki finansowe oczywiście do ustalenia. Sprawdzałem wypożyczalnie i gdzie nie zadzwonię to owszem, doczepki są, ale przystosowane na 1 moto .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsebastian1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Przecież braliśmy w piątek z Robertem z 'TURBO" przyczepki z wypożyczalni i nie było problemu z przestawianiem na dwie sztuki. Kwestia montażu mocowan na lawecie. Robert wziął podwójną a ja na jedną sztukę bo nie było potrzeby na dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 O widzisz, to teraz zgłupiałem całkiem, zaraz pogadamy na priv. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ewentualnie wypożyczalnia przyczep vis-a vis Pasażu łódzkiego na Jana Pawła. Stamtąd zawsze pożyczam przyczepkę na dwa moto 35 złotych za dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Marcin miał właśnie na myśli tę wypożyczalnię Już dzwoniłem do nich i ustaliłem wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi