Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 III runda Mistrzostw Polski w gymkhanie motocyklowej organizowana przez Motofundacja oraz Klub Motocyklistów Politechniki Łódzkiej Gymkhana motocyklowa jest dyscypliną sportów motocyklowych polegającą na precyzyjnym pokonaniu toru sprawnościowego oznaczonego pachołkami, złożonego ze slalomów, rotacji i innych figur, w jak najkrótszym czasie i z jak najmniejszą liczbą błędów. UWAGA: W zawodach może wziąć udział każdy motocyklista, impreza jest otwarta i całkowicie darmowa! Zapisy już trwają na gymkhana-gp.pl 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Trzeba sie zapisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Powiem źe to super sprawa sprawdzić swoje umiejętności i poćwiczyć, a przede wszystkim super atmosfera i zabawa.Każdy powinien spróbować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 http://motormania.com.pl/sport/inne/sztorm-w-lodzi-czyli-burzliwa-iii-runda-gymkhanagp-jak-w-kinie/ Brawo Kazik i nasze kobiałki 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jedyne zawody jakie wygrałem , trzeba w przyszłym sezonie chociaż w pierwszej dziesiątce być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 byłem he he i zajął bym ostatnie miejsce, ale na szczęście była jedna miła Pani co miesiąc temu zdobyła prawo jazdy i tak się nad moimi umiejętnościami zlitowała że się wywróciła, i to ona była tą ostatnią uf ...dziękuję.A myślałem że jestem mistrz kierownicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Też byłem i takie coś po nagrywałem https://www.youtube.com/playlist?list=PLNqSSKTi6KaSesaCY8vKR96X3y5YS687C 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Aż miło popatrzeć jak niektórym łatwo przychodzi szybkie manewrowanie na placu szacun. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi