Lesiu94 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Gratulacje! teraz najdłuższe 2 tyg w oczekiwaniu na kwit;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Najdłuższe 2 tygodnie w życiu 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I pierwsze "grzebanko" - zamontowałem mechanizm zamknięcia kanapy bo nie było . Siedziałem dziś i oglądałem mocowanie tłumika do kolektora. Jest luz na łączeniu i na dziurach stuka... Może ktoś podpowiedzieć czy można gdzieś kupić jakąś wkładkę by włożyć pomiędzy zakończenie kolektora a tłumik? Obecnie tłumik jest szerszy niż rura kolektora i dzwoni na dziurach jak diabli Poniżej zdjęcie miejsca o którym mowa: 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Znalazłem coś takiego - http://allegro.pl/uszczelka-tlumika-wydechu-honda-cbr-600-87-05-i5483439451.html- może Mi ktoś podpowiedzieć czy to trzeba wstawić na połączeniu kolektora z rurą tłumika? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi