badwojtek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Cześć, od jakiegoś miesiąca poszukuję ładnego Suzuki Bandit 650n w okolicach woj. łódzkiego. Cały czas przewija mi się to moto: http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-650-n-CID5-ID9CV1j.html#d8de335eb0 Byłem obejrzeć - moto jest doświadczone glebą w paru miejscach, jednak wszędzie wygląda to na parkingówki bo nie ma śladu długiego szlifu. Złamana klamka hamulca, porysowane lusterko, bak, pokrywa silnika - jak na zdjęciach. Może ktoś spojrzeć na to fachowym okiem? Silnik ładnie pracuje, widać że ktoś bardziej zajmował się mechaniką niż wyglądem ale dopiero zaczynam przygodę z motocyklem także też trudno mi to ocenic. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez badwojtek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi