the_r Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mam nadzieję, że żadnego regulaminu nie naruszam, bo sprawa błaha. Ktoś z forum dziś wracał znad morza? Pierwszy raz podczepiłem się do dwóch motocykli na łódzkich blachach w Rumii i polecieliśmy obwodnicą, żeby się rozdzielić przed autostradą (dziś autobahn za darmola chłopaki), potem spotkaliśmy się za Toruniem (straciłem MASĘ czasu na stacji benzynowej, prawie 1h, żeby zatankować moto ), żeby się znów pożegnać, chyba gdzieś w okolicach Kutna? Pozdrawiam wszystkich podróżujących w ten piekielny upał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja leciałem z żoną Ja na czarno - srebrnej Hondzie a żona na biało niebieskim GSX-R też tankowaliśmy na autostradzie na lotosie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jeśli chodzi ci o 2 szt Bmw gs to byłem ja ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_r Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 No to nie o Was chyba myślałem . Chociaż dziewczę na GSX-R chyba wyminąłem w korku na autobahnie. Może to Wy byliście . Ja na niebieskiej SV. Ale pogoda nad morzem to się trafiła idealna. Cieszę się, że zamiast 35st w Łodzi miałem 30 nad morzem (bryza, ciepła woda - w niedzielę 19st w Bałtyku!). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi