Aidekk Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Wiecie co? po przeczytaniu Waszych wpisów uświadomiłem sobie (kurna niesamowite hehe ) że ta przygoda zaczęła się właśnie w Grecji gdzie wypożyczyłem skuterMoja we Włoszech jak miałem lat 14! Pierwszy raz dosiadłem i spróbowałem jazdy na GSX-F :)Nawet gdzieś mam w domu fotę, jeszcze taką wywoływaną a nie cyfrówkę co na kompa idzie zgrać. Jak będę na Wielkanoc to zeskanuję i pochwalę się 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_dki Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tak jak napisał Mario83 - dziękujmy Grekom :riding:A tak na serio to trudno się dziwić, że tam wszyscy jeżdżą na motorach i skuterach.Wypożyczenie takiego sprzętu to 15-25 euro za dobę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tak jak napisał Mario83 - dziękujmy Grekom :riding:A tak na serio to trudno się dziwić, że tam wszyscy jeżdżą na motorach i skuterach.Wypożyczenie takiego sprzętu to 15-25 euro za dobę.Jak ktoś z Was planuję jechać w tamte strony to proponuję wpisać wypożyczenie sprzętu w koszty wakacji. Nie wyobrażam sobie leżenia przez 2 tygodnie na plaży... ja jednego dnia nie potrafiłem wytrzymać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kurde nie mogę znaleźć całego albumu z tych wakacji a były to czasy, że klisza a nie JPG były górą. Greki fenkju 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witamy serdecznie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 powitać! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam imiennika Ja też śmigam na szczecińskich blachach, tyle że czarną hornetą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam ziomala ze Szczecina... 30 lat tam mieszkałem... Jak czytam to sporo osób śmiga na blachach "ZS" 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 siema! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi