Skocz do zawartości

jarek_dki

jarek_dki

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co? po przeczytaniu Waszych wpisów uświadomiłem sobie (kurna niesamowite hehe ) że ta przygoda zaczęła się właśnie w Grecji gdzie wypożyczyłem skuter

Moja we Włoszech jak miałem lat 14! Pierwszy raz dosiadłem i spróbowałem jazdy na GSX-F :)Nawet gdzieś mam w domu fotę, jeszcze taką wywoływaną a nie cyfrówkę co na kompa idzie zgrać. Jak będę na Wielkanoc to zeskanuję i pochwalę się :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Tak jak napisał Mario83 - dziękujmy Grekom :riding:A tak na serio to trudno się dziwić, że tam wszyscy jeżdżą na motorach i skuterach.Wypożyczenie takiego sprzętu to 15-25 euro za dobę.

Tak jak napisał Mario83 - dziękujmy Grekom :riding:A tak na serio to trudno się dziwić, że tam wszyscy jeżdżą na motorach i skuterach.Wypożyczenie takiego sprzętu to 15-25 euro za dobę.

Jak ktoś z Was planuję jechać w tamte strony to proponuję wpisać wypożyczenie sprzętu w koszty wakacji. Nie wyobrażam sobie leżenia przez 2 tygodnie na plaży... ja jednego dnia nie potrafiłem wytrzymać.

Kurde nie mogę znaleźć całego albumu z tych wakacji a były to czasy, że klisza a nie JPG były górą. Greki fenkju

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Witam ziomala ze Szczecina... 30 lat tam mieszkałem... :smile: Jak czytam to sporo osób śmiga na blachach "ZS"

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL