Kovalchuck Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Siemanko, zna ktoś jakiś hostel w Częstochowie po potrzebuje się przspać z niedzieli(28.06) na poniedziałek(29.06).? Mam testy sprawnościowe o 7 rano do Państwowej Straży Pożarnej i nie uśmiecha mi się wstawać o 5 żeby jechać tam na 7 na moto. Nie mam puszki i to jest największy problem !! Jak coś macie !!! Proszę PISZCIE !!!! EDIT: Znalazłem coś takiego w całkiem przyzwoitej cenie ale czekam na wasze propozycje może macie coś sprawdzonego ! http://www.eholiday.pl/noclegi-uz4387.html Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
AndrzejCBR Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak poszło na testach? 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 nie pytaj zostaje w Łodzi. Strasznie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lesiu94 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Panie, poczkej ze 3-4 lata pójdziemy na nabór:p 0 Cytuj
ErR Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Ilu było na miejsce i jakie wyniki miałeś? Bo rozumiem że chciałeś na aspirantke się dostać? Napisz mi na priv bo jestem ciekawy a robię w psp. 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Panie, poczkej ze 3-4 lata pójdziemy na nabór:p Możesz mieć ciężko za 3-4lata bo nabór jest do 23 roku życia chyba 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi