Kovalchuck Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Siemanko, zna ktoś jakiś hostel w Częstochowie po potrzebuje się przspać z niedzieli(28.06) na poniedziałek(29.06).? Mam testy sprawnościowe o 7 rano do Państwowej Straży Pożarnej i nie uśmiecha mi się wstawać o 5 żeby jechać tam na 7 na moto. Nie mam puszki i to jest największy problem !! Jak coś macie !!! Proszę PISZCIE !!!! EDIT: Znalazłem coś takiego w całkiem przyzwoitej cenie ale czekam na wasze propozycje może macie coś sprawdzonego ! http://www.eholiday.pl/noclegi-uz4387.html Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak poszło na testach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 nie pytaj zostaje w Łodzi. Strasznie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Panie, poczkej ze 3-4 lata pójdziemy na nabór:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ilu było na miejsce i jakie wyniki miałeś? Bo rozumiem że chciałeś na aspirantke się dostać? Napisz mi na priv bo jestem ciekawy a robię w psp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Panie, poczkej ze 3-4 lata pójdziemy na nabór:p Możesz mieć ciężko za 3-4lata bo nabór jest do 23 roku życia chyba 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi