Kovalchuck Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Jak by ktoś potrzebował filtr powietrza, to mogę go oddać. Jest w bardzo dobrym stanie. Wymianiełem wszystkie filtry po kupnie motonogi i nie spodziewałem się że ten jest w tak dobrym stanie Jak ktoś coś pisać dogadamy się Edit. Oczywiście zapomniałem dodać że filtr jest do eSFałek po roku 2003 Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 to ja się zgłoszę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 zapraszam na pw lub telefon (numer w profilu) Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi