Skocz do zawartości

VI Zlot Motocyklistów w Brzezinach

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

Ok Dzięki bardzo za wytłumaczenie :smile:

Spoksik. Ważne żebyśmy się znaleźli w tym samym miejscu. ;) a przy okazji sobie dotankuje moto. ;)

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomi

21

• Suchy-wolk

12

• Emil

11

• bocianlask

8

Top użytkownicy w tym temacie

B) czy jakaś kobietka tez się wybiera na ten zlocik ? bo chyba jak bym chciała się wybrać to widzę ze bede sama

Z tego co wyczytałem we wcześniejszych postach to ~bloodletter się wybiera ;)

Cześć ja jestem z centrum Łodzi i możemy spotkać się przy realu na Jana Pawła II tylko dokładnie o której godzinie?

Cześć ja jestem z centrum Łodzi i możemy spotkać się przy realu na Jana Pawła II tylko dokładnie o której godzinie?

1115 na stacji bp przed realem.

No dzisiejszy zlot motocyklowy w Brzezinach udaję za uznany! Dołączona grafika

Jeździłem co prawda jako plecak, ale przynajmniej wyciągnąłem tatę z domu i powinniśmy razem wpadać na weekendowe spotkania Dołączona grafika Dyplom jest, także nie powiedzą, że nigdzie nie byłem :smile: Szkoda, że z FŁM przyjechało ok.10 maszyn, ale za to fajni ludzie i mogłoby nas przyjechać więcej, ale trudno :P

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ja też jestem zadowolony z dzisiejszego spotkania. W moim przypadku dyplom zawiśnie w ramce na ścianie i będzie to swego rodzaju trofeum :laugh2: Oczywiście fotorelacja z dzisiejszego spotkania znajdzie się niebawem na naszym forum. Razem z Suchym pracujemy intensywnie nad zdjęciami bo jest ich całkiem sporo :biggrin:

żałuję, że mnie nie było, ale niestety pogoda nie wytrzymała ;/ Mam nadzieję, że będzie jeszcze sporo okazji do spotkań ;)

A mi sie podoba na 4 fotce Emil werbuje 'nowych' do naszego forum:D:DPs. kto byl ten zrozumie:D żółwik panowie:D

hahahahahaha :biggrin::D:D:D:D coś czuję, że nowo zwerbowana osoba będzie filarem tego forum, będzie najaktywniejsza ze wszystkich ;D ...ale profesjonalny uścisk dłoni był!

Było całkiem fajnie, nawet pogoda się poprawiła później.Msza także zaliczona, z gwarancją, że za rok spotkamy się w nie mniejszym składzie :)a obrazek św. Krzysztofa dodany do talizmanów...

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

pecha szkoda, że nie dotarłeś na czas pod stację benzynową na M1, pojechalibyśmy wtedy razem :riding: Najważniejsze, że dotarłeś na zlot w Jordanowie. Widzę, że sfotografowałeś moją VFR oraz mnie i Endera jak zajadaliśmy kaszankę :laugh2:

A mi sie podoba na 4 fotce Emil werbuje 'nowych' do naszego forum:D:DPs. kto byl ten zrozumie:D żółwik panowie:D

Uścisnąć dłoń człowieka, który zna "wszystkich" w Brzezinach jest co najmniej bezcenne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Uścisnąć dłoń człowieka, który zna "wszystkich" w Brzezinach jest co najmniej bezcenne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

On zna ludzi z całej Łodzi i okolic! On jest lepszy niż Chuck Norris!

hahahahahaha :biggrin::D:D:D:D coś czuję, że nowo zwerbowana osoba będzie filarem tego forum, będzie najaktywniejsza ze wszystkich ;D ...ale profesjonalny uścisk dłoni był!

A co powiesz na kandydaturę gościa pod wpływem alkoholu, który koniecznie chciał się przejechać na maszynie Kuby? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif