Artur Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Na innym forum ukazała się już trasa przejazdu na miejsce zlotu do OSP Jordanów gm. Brzeziny.Trasa: Brzeziny: ulicami Okrzei - Mickiewicza - Sienkiewicza - Tulipanową - Głowackiego - Kulczyńskiego - Berlinga - Mrocką - Wojska Polskiego -> Trasą 704 do Kołacina - Wola Cyrusowa - Tadzin -> Trasą 708 do Brzezin - Kościuszki - Plac Jana Pawła II - Świętej Anny -> Witkowice - Gałkówek Kolonia - JORDANÓW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 I jak w tym temacie? Ktoś się pisze? Do dziś trzeba dać znać, jeśli ktoś chce się tam pojawić.edit. Suchy - przenieś ten to do wątku o Brzezinach, nie zauważyłem, że jest osobny Wybaczcie. ps. nie ma na tym forum możliwości kasowania (lub przenoszenia) swoich postów? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Do jutra do godziny 12 o ile dobrze czytałem. Jednak no powinniśmy ustalić ile osób by jechało, ale trudno to wyliczyć moim zdaniem teraz. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja już potwierdzilem, czy wiadomo ile jest od nas osób ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Jeśli pogoda pozwoli to planuję jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzwoniłem dzisiaj, aby powiedzieli czy nie ma wjazdu bez wcześniejszego ustalenia, czy może po prostu zbierają informacje o ilości maszyn, aby się przygotować 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kurde szkoda nie dam rady się pojawić bo akurat będę w Czechach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzwoniłem dzisiaj, aby powiedzieli czy nie ma wjazdu bez wcześniejszego ustalenia, czy może po prostu zbierają informacje o ilości maszyn, aby się przygotować i co powiedzieli?? ja postaram sie jechac, oczywiscie uzaleznione od pogody... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 A widzisz, zapomniałem dopisać, że się nie mogłem dodzwonić 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Jestem tu nowy i napiście czy trzeba się rejestrować, czy można się wybrać tak po prostu na zlot? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Jestem tu nowy i napiście czy trzeba się rejestrować, czy można się wybrać tak po prostu na zlot?Najpierw by wypadało się przywitać. Ale poza tym trzeba zadzwonić do Brzezin i potwierdzić przybycie. Wsio. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 jestem już po zarejestrowaniu pozostaje tylko kwestia najważniejsza i nieokreślona jednoznacznie: gdzie i o której spotykamy się w niedzielę podobno ma nie padać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Też się zarejestrowałem. O 13:00 zbiórka pod klasztorem w Brzezinach (krótka msza, poświęcenie motocykli). O 15:30 przewidywany dojazd do Jordanowa i tam zostaną wręczone dyplomy i upominki. Na chwilę obecną jest ok 90 uczestników zarejestrowanych, więc dość sporo. Ja proponuję się spotkać ok. 11:30 pod M1, przy stacji benzynowej. Poczekamy tam sobie ze 30 minut, żeby wszyscy zdążyli przyjechać.Można się nie rejestrować, ale wtedy po prostu nie dostanie się dyplomu. Za przyjazd bez zarejestrowania nikt nas nie zastrzeli. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 tez sie zapowiedzialem:) mysle ze 11.30 to dobry pomysl na zbiorke pod M1 a wyjazd powiedzmy 5 po 12:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak zdążę wrócić do Łodzi, to też przyjadę,najwyżej nie dostanę dyplomu 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Mam pytanko odnośnie tego zlotu, a mianowicie czy ktoś z Was będzie startował z ulicy Pabianickiej lub okolic?Przyznam się, że Łodzi prawie nie znam a GPS poszedł na gwarancję i w związku z tym mogę mieć problemy z dotarciem pod M1. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jesli chcesz to moge na Ciebie poczekać np. Na stacji bp przed realem na włókniarzy. A dalej pojedziemy razem. Powiedzmy o 1115. Żeby zdazyć dojechać na miejsce.... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jesli chcesz to moge na Ciebie poczekać np. Na stacji bp przed realem na włókniarzy. A dalej pojedziemy razem. Powiedzmy o 1115. Żeby zdazyć dojechać na miejsce....Dla mnie super Ja postaram się być na miejscu nawet wcześniej żebyś nie musiał na mnie czekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dla mnie super Ja postaram się być na miejscu nawet wcześniej żebyś nie musiał na mnie czekać W takim razie jesteśmy umówieni. Do zobaczenia w niedzielę. ;-) Jeśli ktoś jeszcze będzie jechać z tej strony to niech się dołączy. I pojedziemy pod M1 razem. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nie rozumiem pomysłu z rejestrowaniem się na takim zlocie. Pomyślcie, co by było, jakby w takiej Częstochowie kazali się ludziom rejestrować Kilkanaście tysięcy maszyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Też tego nie kumam. Ale co z tego. Mieli jakiś pomysł. Może chodziło tylko o te dyplomy uczestnictwa. Żeby imienne były. Nieważne. Liczy się uczestnictwo. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 jedzie ktos bez rejestrowania? jak to bedzie wygladalo, sprawdzana lista obecnosci bedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ok nie będę musiał błądzić Mam nadzieję, że pogoda dopisze P.S Tak dla pewności http://imageshack.us/photo/my-images/43/lodz.jpg/ czy ta stacja BP na której mamy się spotkać to ta zaznaczona na mapce? Google innej BP na włókniarzy nie znalazło:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ok nie będę musiał błądzić Mam nadzieję, że pogoda dopisze P.S Tak dla pewności http-~~-//imageshack.us/photo/my-images/43/lodz.jpg/ czy ta stacja BP na której mamy się spotkać to ta zaznaczona na mapce? Google innej BP na włókniarzy nie znalazło:PDziwne miejsce pokazało. Chodzi o BP na jana pawła II (wlokniarzy) tuż za wróblewskiego. Z lewej strony będziesz mijac praktikera i castorame. A stacja będzie po prawej stronie jakieś 200m od skrzyżowania. Adres to jana pawła II 36 chyba.Ktoś chyba się zgłaszał że przyjedzie bez rejestracji. Tylko po prostu nie dostaną dyplomu. Myślę że sporo będzie ludzi. Więcej niż się zarejestrowało. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dziwne miejsce pokazało. Chodzi o BP na jana pawła II (wlokniarzy) tuż za wróblewskiego. Z lewej strony będziesz mijac praktikera i castorame. A stacja będzie po prawej stronie jakieś 200m od skrzyżowania. Adres to jana pawła II 36 chyba.Ktoś chyba się zgłaszał że przyjedzie bez rejestracji. Tylko po prostu nie dostaną dyplomu. Myślę że sporo będzie ludzi. Więcej niż się zarejestrowało.Ok Dzięki bardzo za wytłumaczenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi