Artur Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 31.07.2011 odbędzie się VI Zlot Motocyklistów - organizowany przez Pana Starostę Brzezińskiego: Edmunda Koteckiego. Lokalizacja Zbiórki: Parking przy Klasztorze ul. Reformacka 1 (Brzeziny k. Łodzi) Godzina Zbiórki: 12.55 Gorący posiłek Przejazd ulicami miasta Dyplomy i upominki dla uczestników więcej: http://powiat-brzeziny.eu/one_news_form?ktab=18&f_kat=18&n_id=news2011-07-06-124823188&b_start:int=0 Trzeba potwierdzić uczestnictwo do dnia 29 lipca 2011 roku do godziny 12 u Pani Jolanty Sikorskiej w Wydziale Komunikacji i Spraw Obywatelskich Starostwa Powiatowego w Brzezinach, ul. Sienkiewicza 16 lub telefonicznie (46) 874-31-64. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 No słuchajcie, ja jestem za. Możemy się wspólnie wybrać oczywiście. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jesli bede w Łodzi to chętnie dołącze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No słuchajcie, ja jestem za. Możemy się wspólnie wybrać oczywiście.a lecisz swoja 125 ? To bym się moze podłączyła bo zawsze raźniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No innego nabytku nie mam Myślę, że Brzeziny są na tyle blisko, że ekipa zlituje się nad moją prędkością i polecimy wspólnie.Na kolejnym spotkaniu ustalimy szczegóły. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No innego nabytku nie mam Myślę, że Brzeziny są na tyle blisko, że ekipa zlituje się nad moją prędkością i polecimy wspólnie.Na kolejnym spotkaniu ustalimy szczegóły.a kiedy to spotkano kolejne jest? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Będzie o tym dyskusja od środy/czwartku. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ok to czekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie widzę chętnych na ten zlot, gdzie ekipa ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 zawirowania pogodowe sa nie przychylne na wypady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeśli pogoda będzie na tyle przychylna, żeby tam bezpiecznie jechać to ja się na to piszę. Każdy by miał jechać sam czy byśmy się zebrali w większej grupie? Jestem totalny świeżak, nie znam na razie tu nikogo, więc ja osobiście wolałbym to drugie rozwiązanie 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ja też uzależniam od pogody. trzeba potwierdzać do 29 mamy jeszcze chwilę. A możemy się np. umówić na tym małym parkingu: tutaj ustalmy tylko czy potwierdzamy przybycie sami czy robimy zbiorówkę. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No bez przesady. Wystarczy, że nie będzie padać :)Co do wypadu, to forum jest po to, aby w grupie jeździć na takie imprezy. Kto będzie chciał, to pojedzie na własną rękę, ale kto będzie miał ochotę to spotka się z nami.Miejsce spotkania jeszcze ustalimy, bo @Ender z całym szacunkiem, ale do bani jest to miejsce. W Niedzielę ludzie jeżdżą na cmentarz, ten parking w 2 minuty się zapełni autami, dodatkowo można tam wjechać tylko z jednej strony.. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja również jestem zależny od pogody oraz spraw rodzinnych. Coś koło 28.07 będę wiedział czy się pojawię czy nie. Nie ukrywam, że bardzo chciałbym tam być , ale jak to wiadomo w życiu różnie to bywa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 właściwie masz rację, nie skojarzyłem że to niedziela 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No ale możemy na przykład umówić się na M1. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jestem za! Parking M1 jest duży i wszystkich pomieści. A skraj tego parkingu (gdzieś przy stacji benzynowej) pomieści kilka motocykli. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja z miła chęcią się pisze na ten wypad.Ale z tego co widzę to bede jako jedyna kobieta i to jeszcze na 125-ce. Gosiu dawaj będzie mi raźniej. A jak z jakimś spotkaniem przed wypadem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Tak. Parking przy M1 wydaje się faktycznie dobrym pomysłem szczególnie, że ja z Emilem mamy ok.1-2km drogi Patrząc na godziny rozpoczęcia tej imprezy, to przed raczej nic nie będziemy organizować, ale zawsze można podjechać na Wycieczkową posiedzieć. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Doris, cos mi sie sluzbowy wyjazd szykuje i chyba nie dam rady... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Doris, cos mi sie sluzbowy wyjazd szykuje i chyba nie dam rady... Bywa i tak służba nie drużba To moze kiedy się spotkamy tak by pojeździć ?Ja mowie właśnie o spotkaniu na Wycieczkowej Tam na Brzeziny w niedziele a w Sobotę na Wycieczkowejby pogadac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wycieczkowa nie jest przy drodze na Brzeziny tylko na Stryków, tak apropo 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wycieczkowa nie jest przy drodze na Brzeziny tylko na Stryków, tak apropo ale pogadać się da, np przez komórkę 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 oki oki mala pomyła a tyle hałasu o nic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 hej, hej jeżeli życie rodzinne mi tylko pozwoli to też się piszę na ten wyjazd 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi