mdfimage Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam przedstawiam Wam bike`a, którego zakupiłem w grudniu 2014 roku i póki co przejechałem (tylko) 350 km :/ Bardzo rzadki model Hyosunga, a mianowicie GS 125, rocznik 97, 5 stopniowa przedkładnia, sprzęgło mokre niczym majtki dziewczyn kiedy przejeżdżam na nim obok ^^ Motocykl kupiony w stanie niekompletnym, przeszedł nieco modyfikacji żeby wogóle dało się nim jeździć - bak od Gilery Eaglet - gaźnik DR SM - półka lagów K125 - zegary od Suzuki Gs - remont góry (tłok, cylinder) - kierunki china - nowe klamki, oleje, świeca, aku itd. - kufer awina 32l - sakwy boczne raider Ogólnie motocykl to składak z tego co poznajdywałem w warsztacie, kupiony za "grosze" ale porusza się do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fajny "składak" - wygląda lepiej niż oryginał! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Spoko sprzęcik, latałem na GT 125 i dobrze wspominam. Jaki to ma v-max? 100km/h rozwija? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Z Giewontu może tak Jest to wersja z DE zdławiona do 80-90 kmh O odblokowaniu można zapomnieć - brak jakichkolwiek części zamiennych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 kolego jesteś pozytywnie zjebany , podziwiam i szanuje , sledze Twoje posty .... spoko koles jestes , pozdro i szerokosci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi