Irek30 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Szukam obecnie dobrego zegarka tak do tysiaka.Raczej na mechanizmie kwarcowym bo w tej cenie to raczej automatu nie znajdę.Mam obecnie na oku ten: http://www.czaszegarkow.pl/diesel-little-daddy-szary-stal-o5100-mm-p-28048.html. Co o nim sądzicie? Czy jednak jest przebajerzony? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wiele takich zegarków ma sporo różnych dodatkowych funkcji które "zagracają" przestrzeń na tarczy a nikt nie wie do czego są tym bardziej z nich nie korzysta. Musisz zadać sobie pytanie co jest dla Ciebie najważniejsze, czytelność, obsługa, wygląd itp Ja zwróciłbym też uwagę na to czy szkiełko jest równocześnie powierzchnią górną zegarka (wtedy szybciej sie rysuje). Osobiście wolałbym zegarek ze szkiełkiem obniżonym tak żeby się nie rysowało... Nie jestem znawcą zegarków ale na pewno też zwróć uwagę na rodzaj gwarancji i poczytaj opinie jak jest u danego producent a uznawaniem gwarancji... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kup w kiosku za 30zł., a resztę przeznacz na paliwo do moto . A tak serio, to bardzo ładny ten który przesłałeś. Szukasz czegoś w takim stylu, bardziej sportowego, czy rozważasz każdą opcję ? Jak będę miał wieczorem więcej czasu to postaram się podrzucić Ci coś ciekawego. Kumpel kiedyś kupił naprawdę fajny zegarek, niestety nie pamiętam firmy, charakterystyczne w tych zegarkach jest to, że "cyferblat" jest na paskach, ciężko to wytłumaczyć, po prostu później podeślę. Tylko zupełnie nie pamiętam ceny.... 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Przede wszystkim najpierw powinieneś zegarek przymierzyć i zobaczyć da się go komfortowo nosić i czy nie jest za ciężki. Dowiedz się także na ile starcza bateria - niestety zegarki analogowe nie sygnalizją rozładowania co bywa czasami irytujące. Jeśli chodzi o materiał, to ten jest ze stali więc nie będzie ci się jakoś mocno wycierał, szkło też jest ok. jeśli te parametry są oki i wizualnie ci się podoba to bierz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Moja znajoma jest szefową dobrego sklepu z zegarkami, jeśli chcesz to pisz na priv a podeślę Ci namiary. Uwierz mi, że dobrze posłuchać kompetentnego sprzedawcy a wybór i ceny mają całkiem, całkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) moja żonka jest kierowniczką w timetrend w galerii, jedź, zobaczy, przymierz, właśnie mi powiedziała że zegarek jest tak duży że spokojnie można na ścianie wieszać Edytowane 19 Czerwca 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mi się nie podoba a uwielbiam zegarki i też muszę coś kupić. W tych pieniądzach można coś fajnego znaleźć a ten wygląda jakby kosztował mhm z 200 setki Poza tym na pierwszy rzut oka mnie osobiście wk**** juz tarcza bez urazy Skoro pytasz. Chociaż może lepiej niech jakaś Pani się wypowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mi również średnio się podoba. No i na pewno nie będzie pasował na każdą okazję bo do gajerka raczej go nie nałożysz. Sam stawiałbym na jakiegoś porządnego szwajcara. Na przykład na zegarek marki Doxa, możesz się jeszcze zerknać na Tissoty albo Certiny. Jeśli dobrze się poszuka to znajdzie się w cenie 1000 zł. Na przykład ten: http://www.zegarmistrz.com/Doxa_Slim_Line_Gent_1051010110_1051010110-6214.html Dopłacisz niewiele więcej ale masz porządny zegarek z dobrych mechanizmem oraz szafirowym szkłem. Automatyczny to już koszt ok 2000 zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 a ja polecam Casio GW-9400-1ER - wiadomo, każdy poleca to co sam ma ps budżet musisz zwiększyć jakieś 200 zł, ale warto ps2 Casio GW-A1100 to kolejny model jaki polecam - mój następny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 nie no, w klimacie sportowo wyprawowym wybór jest tylko jeden: https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/prod159116.html , tylko budżet trzeba by było naciągnąć jeszcze troszkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Garmin... no ładny ps już jest model fēnix® 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ale ten to ma już zupełnie cenę z kosmosu. Pozatym następna zmiana zegarka dopiero za 2.5 roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wybór zegarka moim zdaniem idzie w parze z wyborem odzieży codziennej. Wchodzę, biorę, wychodzę, a jak nie ma nic co na pierwszy rzut oka mnie przekonuje do zakupu to czekam. Jeśli nie masz uporządkowanych kryteriów, kieruj się intuicją i najlepiej idź z żoną, dziewczyną czy przyjaciółką - one Ci doradzą czasami lepiej niż niejeden kumpel. Tylko nie dawaj się wciągnąć w przechadzki z kobietą po centrum handlowym, bo uszczuplisz portfel 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi