Regis Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Jak już pisałem w Powitalni, przyjechałem z Podkarpacia do Łodzi i zajmuję się Aerografią ( 6 lat) oraz tatuażem ( 3,5 roku ). Aerografia: Głównie robię całe maszyny, z naprawami blacharkimi po dzwonach włącznie. Lakierowanie, aerografia ( grafiki imitycajne, oraz artystyczne ), klejenie plastików i dorabianie ubytków. Tatuaż: Tatuaż artystyczny, covery, przeróbki i odświrzanie tatuaży... projekty indywidualnie dla każdego klienta. Kilka przykładowych moich grafik: Various Art Gallery - niezależna internetowa galeria sztuki | fotografia | malarstwo | grafika | rysunek Jak ktoś dysponuje Facebookiem : http://www.facebook.com/pages/Regis-airbrush-tattoo/235154586568706 Namiar na mnie: Tel: 530 578 292 Mail: regis_art@o2.pl 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Mario83 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Czekam tylko na dobrą pogodę i jestem u Ciebie na stttoooooo procent 0 Cytuj
Regis Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Mario, zaprasam serdecnie, kawką ugoszczę i pogadamy 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Aidekk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Bardzo fajne prace, na tyle, że aż od razu chcę do ciebie jechać. Na pewno kiedyś zajadę, bo póki co mój seryjny kolor pomarańczowy bardzo ładnie się prezentuje :DI będę polecał znajomym 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Regis Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Tak podaję do wiadomości ogółu: Projekt Harleya, w stadium aerograficzne właśnie wchodzi, jak zakończę grafę na którymś elemencie, foty objawią się w forumowej galeryji Po drugie: Ruszamy powolutku z niewielkim przerobieniem małego Łódzkiego zapier*alacza typu Fiut...eee... znaczy Fiat , należącego do maniaka owej marki, a mianowicie "Jeża". Autko otrzyma nową tappicerę foteli oraz grafę na masce... no może nie tylko, zobaczymy co do łbów nam strzeli Tak czy owak, jak skończę HD, to wgryzę się w Fiacika, mam nadzieję ze do tej pory będzie już obszyty pierwszy fotel, więc będę mógł zdjęcia pokazać i się pochwalnąć Pozdrawiam Wasz maniak Aerografiarz REGIS 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Aidekk Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zawsze czekam na nowe foty w galerii, ostatnie prace były na prawdę niezłe. Sam bardzo lubię klimat fantasy i umiem docenić skill - sam nic w życiu nie narysowałem poza przerysowywaniem z wzoru. To mi jeszcze jakoś szło, zwłaszcza perspektywa ale widać nie urodziłem się plastykiem więc zostawiam takie rzeczy specjalistom. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
dario29 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Robi wrażenie .Jest to w zasięgu zwykłego zjadacza chleba? 0 Cytuj
Regis Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Dario29, spokojnie większość na to stać, nie robię wycen dla kosmitów tylko dla ludzi A wolę robić taniej nawet, ale mieć zadowolonych ludzi, którzy później w razie potrzeby, podstawią na moją prośbę motocykle na zlocie jako wystawę prac,,, zawsze tak robiłem... Wrzucam orientacyjny cennik, gdyby ktoś reflektował. Ceny są zależne od stanu elementów i od stopnia trudności grafiki. Wyceny tatuażu robię indywidualnie, nie ma sztywnych ram tutaj niestety. Lakierowanie zwykłe: 200 - 400 za element ( wyższa cena to już jest bardzo zmięty bak na przykład ) Aerografia: Kask 250 - 400 zł ( zależnie od typu kasku i grafiki ) Bak 400 - 600 zł Motocykle: - Chopper-cruiser 1500 - 2000zł - Ścigacz-szosowo turystyczny 1600 - 2400 zł - Ciężki turystyk 1600- 2800 zł ( cały obudowany, kufry, owiewki, motocykle w klasie Hondy GoldWing ) - Custom- 1500 - 2500 zł ( zależnie od klasy lakieru i wykonania lakierowania, oraz samego wzoru grafiki i tego jak wiele pracy będzie wymagało "wygładzenie" elementów po przeróbkach ) Kurtki, koszulki, kamizelki, bluzy i inne sprawy tekstylno- skórzane, to już wycena indywidualna każdego projektu. Body Painting ( malowanie na ciele, na imprezy na przykład ) również wycena indywidualna Pozdrawiam Przemek - Regis- "Regis Garge" Airbrush & Tattoo Tel: 530 578 292 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Rekomendowane odpowiedzi