tomahouk Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Czy mam na forum speca który wymieni gniazdo ładowania (złącze micro-usb) w Samsung Galaxy S Advance I9070 po cienkich kosztach Edytowane 18 Czerwca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominkzxr Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Siemka mi gosc zrobil w galaxy s3 za 45zl ma na rynku baluckim stoisko podeslal bym ci nr ale aktualnie sie mi ekran rozlal :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Siemka mi gosc zrobil w galaxy s3 za 45zl ma na rynku baluckim stoisko podeslal bym ci nr ale aktualnie sie mi ekran rozlal :-P Możesz napisać w którym to jest miejscu może tak trafie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Limanowskiego 132-okolo 30 zl -czas 2-3 dni... 1 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Limanowskiego 132-okolo 30 zl -czas 2-3 dni... Dzięki za info wpadnę do was w tym tygodniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi