Buziak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, oficjalnie mogę powiedzieć że spełniłem swoje długo trwające marzenie, mianowicie było nim posiadanie tego o to motocykla. Zakupiłem XX-a od kolegi z Zielonej Góry, ale niestety na dzień dobry miałem do wymiany alternator który padł w drodze do domu. Moja radość mimo tego nie stopniała ani trochę, aktualnie czekam na uszczelkę pokrywy tym mój ból że nie mogę latać a weekend zapowiada się piękny. Jedyne co mogę powiedzieć to chyb każdy wie że 1100cm3 i 162 KM robi swoje ale trzeba mieć łeb na karku. Motor zasilany juz jest po przez wtrysk palia pochodzi z 2000 roku. Cechy szczególne Czerwony wchodząc w bordo i rejestracja FZ... I chyba będę długo je miał bo nie chce mi sie czasu tracić w kolejkach jak jest taka piękna pogoda. Do zobaczenia na drodze LwG http://zapodaj.net/3e0f2c9ce3644.jpg.html http://zapodaj.net/104f07461689a.jpg.html http://zapodaj.net/91eca4143960d.jpg.html http://zapodaj.net/3dff9a8d68870.jpg.html Edytowane 14 Czerwca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nie moja najka, ale fajnie wyglada, graty wielkie i duzo kilosow nawinietych Bajka mialo byc.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Przebieg dla tego motoru to nie ma znaczenia, nie uwierzę że motocykl 15 letni będzie miał najechane 20 tys 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nawinietych zycze, a przepieg to juz inny temat... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Piękny sprzęcik! Też myślę o XX na przyszły sezon, chociaż V4 ma swoje uroki ! 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Piękny sprzęt. Myślałem swego czasu o XX ale przeraża mnie jego waga 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ładna maszyna, w słusznym kolorze:d gratuluje zakupu. Bezawaryjności i szerokości! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Gratulacje - bardzo ładny "cebrzyk" - szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0611 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Piekny sprzet prawie tak piekny jak moj szerokosci zycze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Skoro to 2000 rok to owszem wtrysk paliwa ale moc powinna być 150 koni chyba że to z przełomu roku jeszcze Swoją drogą to szkoda ze obniżyli moc Ładne malowanie Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Podkopnik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Skoro to 2000 rok to owszem wtrysk paliwa ale moc powinna być 150 koni chyba że to z przełomu roku jeszcze Swoją drogą to szkoda ze obniżyli moc Ładne malowanie Wiesz co według dowodu on am 120 KW co daje 160 koni, masy pod czas jazdy nie czuć wcale ale przy manewrowaniu jak najbardziej tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 W dowodach różne klocki wypisują Jeździłem kilka razy X-em mojego wujka. Manewrować jest ciężej racja ale wszystko kwestia wprawy Niech wozi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Szymon moje gratulacje, będziesz zadowolony. XX-to wspaniała maszyna, daje dużo frajdy. Trzeba będzie się spiknąć na pogaduchy 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 XX są , w takim malowaniu XX widziałem kilka razy niedaleko Parzęczewa, czy to nie twój ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mój na pewno nie. Mam go dopiero od tygodnia, Rejstracja zaczyna sie od FZ- także wypatrujcie i zatrzymujcie na pogaduchy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Widziałem w ubiegłym tygodniu i na dodatek stał przodem do jezdni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Nie raczej to nie byłem ja Niestety mój XX sprawia mi trochę problemów na początek Padło mi ładowanie, po sprawdzeniu doszedłem że uzwojenie nie ma odpowiedniego napięcia na jednym z 3 przewodów. Uzwojenie już wymienione ale regulator jeszcze szlak strzelił. Cóż zrobić taki urok używanych motocykli *edit W końcu udało sie podmieniłem regulator i XX śmiga bez problemow. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Kurczę . Dawno mnie nie było w moim temacie. To nadrabiam. Moja poprzednia Honda CBR 1100 xx przez moja głupotę została sprzedana jako rozbita. Chwila nie uwagi za duża prędkość i szlif na zakręcie i finał na krawężniku gdzie silnik zakończył swój żywot. Było tak w Czerwcu 2016 roku. Wkurzony na siebie powiedziałem że nie będę jeździć i tak było przez ponad miesiąc. Aż któregoś razu przeglądając portal ogłoszeniowy napotkałem ogłoszenia Sprzedam Hondę CBR 1100 xx . Kurczę od razu zapaliła mi się lampa i zacząłem snuć jak by tu zrobić by kupić ja. Umówiłem się z właścicielem obejrzałem i zarezerwowałem. Stary moto poszedł na sprzedaż dołożyło sie trochę dudków i jest nowy niebieski nabytek tej samej marki z tym że na nowszym liczniku. Przebieg było 65 tyś km teraz jest 71 tyś. km . Czy prawdziwe nie wiem nie wnikam. Póki co motocykl spełnia moje oczekiwania i na nowo się w nim zakochałem. Wielu moich znajomych się mnie pytało czemu znów ten sam nie mogłeś kupić czegoś innego ?? Owszem mogłem ale jakos serce mocniej biło na widok Iksa. Co zresztą przekonało się dwóch moich znajomych którzy w niedługim czasie od jazdy moim motocyklem zakupili sobie również CBR 1100 xx Edytowane 8 Marca 2017 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Honda xx to naprawde kawał dobrego motocykla. 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi