Micek1968 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dostałem informację że w jutro sobotę (13.06) w SP12 w Zgierzu na osiedlu odbędzie się piknik rodzinny na który serdecznie zapraszają motocyklistów. Zbiórka o 10:15 na myjni na Parzęczewskiej w Zgierzu. Jakby komuś się nudziło to zapraszam. Sorry że tak późno ale też się dowiedziałem na ostatnią chwilę... Nie mam informacji co będzie i jak to będzie wyglądało... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki wszystkim za miłe spotkanie... Galeria zdjęć -> http://pancernelochy3.web-album.org/album/35289,piknik-w-sp12-w-zgierzu Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi