KyngaBandit Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Moi Drodzy. Już niedługo, bo 20.06.2015 r wychodzę za mąż . Bardzo serdecznie chciałabym zaprosić Was na nasz ślub, który odbędzie się w Puławach (kierunek Lublin) o godz. 15:00 w Kościele "Miłosierdzia Bożego" (ul. Kowalskiego 1). Jest to co prawda kawałek od Łodzi, bo aż 210 km, ale może akurat ktoś z Was tego dnia będzie w okolicach Puław, niedaleko jest piękny i popularny Kazimierz Dolny, Janowiec. Mój brat (też motocyklista) organizuje dla mnie i mojego przyszłego męża (również motocyklisty) paradę motocyklową i z chęcią powitamy łódzkich motocyklistów. Gdyby ktoś z Was byłby zainteresowany napiszę szczegóły co i jak do miejsca zbiórki . Co do niespodzianki - przewidziana jest pod salą weselną . pozdrawiam, Kinga Edytowane 11 Czerwca 2015 przez KyngaBandit (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
stanio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 gdybym nie mial tego dnia swojego slubu to bym zrobil sobie wycieczke w tamte rejony 0 Cytuj
KyngaBandit Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tak, wiem o Twoim ślubie 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak dla mnie chwilowo zbyt daleko ale jak będziesz wyjeżdżała Z Pabianic to mogę wpaść i zrobić bramę 0 Cytuj
KyngaBandit Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja juz u rodziców jestem więc teraz się w Pabianicach pojawie już po fakcie :-) 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 No to szkoda. W takim razie wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!! 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 No powodzenie na nowej drodze życia, życzę szerokości Szkoda, że nie wylatujesz z Pabianic, coś mi się wydaje, że jesteśmy sąsiadami ;-) Pozdrowionka Sailor 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi