Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Po raz kolejny ZAPRASZAMY WSZYSTKICH do aktywnego UCZESTNICTWA w pełnej atrakcji i niespodzianek dyskotece rozpoczynającej wakacje dla dzieciaków z DOMÓW DZIECKA NR 2 i 8.Tym razem lokujemy się w Domu Dziecka nr 8 przy ul. Zuchów 4 w Łodzi. Impreza ma charakter otwarty i integracyjny, więc zapraszamy Was z pociechami, niech dzieciaki poznają się wzajemnie bo nikt tu nie jest gorszy ani "inny". Tym bardziej, że wychowankowie przygotowali specjalne programy artystyczne.Przewidziane atrakcje to:- występ hip-hopowych chłopaków KAWY, ZALESA I REEPSA prosto z Płocka- konkursy z nagrodami dla dzieci i dorosłych- prawdziwa scena i oprawa muzyczna - zagrają dj's Greg Sin Key, Nefti oraz Oneplayz, a także inni- grillowanie - kaszanki, kiełbaski i inne pyszności dla wszystkich- imprezę poprowadzi Michał Czerny z Re-Up i Planet ARTE - Akademia Rozwoju i Twórczej Edukacji- tańce, hulanki, swawole- lekcje i pokazy makijażu- malowanie dziecięcych buziek- plecione kolorowe warkoczyki- zumba dla dzieci- customowe roweryTermin: 21.06.2015Start o godzinie: 16.00 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzieciaki bardzo liczą na duuuużą ilość motocykli tak że namawiam wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja będę 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 będę 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jeżeli tylko będę w "Ziemi Obiecanej" to obowiazkowo 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) no jak ta trójca powyżej będzie to i ja będę Edytowane 11 Czerwca 2015 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 atrakcji wciąż przybywa weźcie swoje dzieciaki, niech się integrują i pokazują dobre wzorce, będą rowery customowe, zumba, ciacha specjalnie pieczone możliwe że kilku animatorów dziecięcych oraz jumperki trampolinkowe wszystko jest wciąż ugadywane 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dołącza kolejna atrakcja: behawiorystka psia z psiakami , piłki, bańki oraz układy taneczne - jeżeli nikt się w ostatniej chwili nie rozmyśli będzie naprawdę fajowo 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 My też postaramy się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Behawiorystka będzie w jakiś określonych godzinach ? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Behawiorystka będzie w jakiś określonych godzinach ? Kamras - zadzwoń do mnie lub napisz pw :-) powiem Ci koncepcję i szczerze ciesze się z tego że masz ochotę na uczestnictwo. A teraz moi drodzy proszę o odtańczenie tańca aby w niedzielę nie padało bo dzieci będą bardzo bardzo smutne gdy nas zaleje 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 15 Czerwca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Będą takie ciacha od Sonii https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204539025528951.1073741826.1032695261&type=3 I dziewczyny ze "Świata z 4" też wpadnąhttps://www.facebook.com/swiatz4?fref=nf pragnę po raz kolejny zaznaczyć, że po pierwsze impreza ma charakter integracyjno otwarty, więc pokażmy dzieciom z DD że mogą także poczuć się gospodarzami i gościć nasze dzieciaki, wiemy że przygotowały program artystyczny do zaprezentowania publiczności; po drugie że motocykle i tak zawsze są największą atrakcją więc wpadajcie jednak fajnie gdybyście ewentualne wożenie potraktowali jako nagrodę za aktywność w konkursach i udzielanie się na poszczególnych stanowiskach gdzie będą różne ciekawe rzeczy się działy Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Chemiczna Malina (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Z góry przepraszam ale napiszę kilka oczywistych oczywistości: Szanowni motocykliści W trakcie imprezy na terenie Domu Dziecka przed odejściem od motocykla wyjmujemy kluczyki ze stacyjki (dzieci umieją odpalić motocykl) Jeśli motocykl posiada centralną stopkę pozostawiając motocykl z niej korzystamy Wozimy dzieci w miejscach wyznaczonych i pod żadnym pozorem nie zabieramy dzieciaków na przejażdżkę drogą publiczną. Dzieci wozimy wyłacznie w kaskach, nawet w przypadku kółek po boisku lepiej żeby kierowca oddał swój kask dziecku niż by dziecko miał być bez kasku. Jeśli ktoś chce "spalić kapcia" musi się upewnić że ani przed ani za motocyklem nie ma żadnego dzieciaka, najlepiej poprosić kogoś z organizatorów o asystę. Na terenie dd nie robimy popisów polegających na jeździe na jednym kole itp Na koniec taka uwaga jak nie chcesz srawdzić jak twój silnik chodzi na odcince to nie pozwalaj dzieciakom odkręcać manetki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Chciałam napisać także, że z racji tego, ze jest sezon imprezowy może się okazać iż będę potrzebować pomocy w transporcie podestów i nagłośnienia ale dam znać jutro w tym temacie bo może i nam przywiozą z atrakcji przybyły bańki, piłki, stemple, układ taneczny z dzieciakami i uwaga !!! hip hopowcy nagrali z nimi utwór więc odśpiewają go podczas imprezy!mamy także kolejne gadżety na prezenty, wszyscy jak zwykle zgłaszają się na ostatnią chwilę ale najważniejsze ze się zgłaszają :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 i ja będę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Bedzie jakas zbiorka wczesniej co by wjechac "Na lansie" 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 jeszcze nie wiem, ale przyplanuję to bo nie chcialabym aby lans wypadł akurat w momencie np. konkursu czy też występu dzieciaków albo zespołu :-) czyli najlepiej abyście wjechali np. 16.15 :-) na sam początek i powozili na początku trochę dzieciaki a potem na koniec te które byly najbardziej aktywne w ramach nagrody - co Wy na to? oczywiście plan godzinowy atrakcji udostępnie w piątek lub sobotę rano 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 ja tez bede, sama jestem jak dziecko i lubie takie imprezy:-) potrzebujecie w czyms pomocy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czy takie duże dzieci jak ja też się nadadzą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Impreza dla dużych i małych - czekam na potwierdzenie kiedy scenę i nagłośnienie odebrać i czy nam dowiozą czy też sami musimy przyjechać, wiec tu będzie możliwe że potrzebna pomoc, potem przy ustawianiu ale to już w niedzielę jakąś godzinkę przed :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Scena przygotowana - będzie nieco mniejsza niż rok temu była 4x4 metry a będzie 3x3 więc dj'kę stawiamy obok pod namiotem, mikrofony gotowe, nagłośnienie gotowe :-). Scena w niedzielę przyjedzie więc tylko w poniedziałek będę potrzebować pomocy aby ją odwieźć we wskazane miejsce :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 wiecie,co jest wk............ce? szykowalam sie na ta impreze, a nie mam mojej cbrki! kumpel robi mi rozrzad i weekend mam bez niej...:-( przyjade,ale....autem chyba:-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Bedzie jakas zbiorka wczesniej co by wjechac "Na lansie" Dołączam się do pytania ,czy jedziemy grupą czy każdy sobie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Zrobmy o 15:30 zbiorke pod samolotem którego nie ma o 16:00 wyruszymy w tempie spacerowym (mocno spacerowym) "czyli najlepiej abyście wjechali np. 16.15 :-)" I będzie gitara Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi