Aerografit Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Mam na imię Adam. Obecnie moim zarówno pierwszym jak i aktualnym sprzętem na którym jeżdżę (tudzież uczę się jeździć) jest Junak 901 z silnikiem 125ccm. Co prawda szukałem Hondy CBR 125, ale udało mi się go dorwać jako uszkodzonego i naprawić go małym kosztem. Jestem zadowolony (wręcz dumny) choć czasami chodzi mi po głowie pomysł zrobienia A (mam 24 lata) i kupna jakiejś CBRki 600. Dodam, że na razie mogę się cieszyć jedynie możliwościami jakie daje mi 125ccm na kat. B. Przygodę z motocyklami zacząłem stosunkowo niedawno. Bakcyla załapałem, bo poniekąd stwierdziłem, że szewc jednak nie powinien chodzić bez butów - a jako że pracuję z kaskami i motocyklami to sam powinienem co nieco mieć w tym temacie do czynienia. Od dobrych kilku lat zajmuję się malowaniem aerografem i z sukcesem mam już na swoim koncie mnóstwo artystycznie pomalowanych kasków oraz kilka pomalowanych motocykli - https://www.aerografit.pl . Tyle w skrócie ode mnie. LWG! Edytowane 8 Marca 2020 przez Aerografit (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj www.aerografit.pl - aerograf na kaskach i motocyklach
arczix007 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Hej Adam, z tego co widziałem to ładne prace wykonujesz Powodzenia w prowadzeniu działalności i w zdawaniu na kolejne kategorie 0 Cytuj
stanio Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 siemanko, witamy na "naszym" forum :) 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Cześć fajjnie...chyba trza będzie upgrade'ować kask 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Powitać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Kovalchuck Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 siemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Przemmo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witaj Fajna pasja i praca, a efekty całkiem całkiem Do zobaczenia na drodze 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Lancet Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Cześcć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi