Skocz do zawartości

Akcja Charytatywna Dla Wychowanka Domu Dziecka - Kamil Idzie Na Swoje

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,sluchajcie-z ta lodowka to mozliwe, ze bedziemy potrzebowali Waszej pomocy, bo trzeba ja przewiezc na stojaco, a my mamy niskie auta, ale Brat Kruger zadeklarowal jeszcze tapczan, moze przyda sie Kamilowi do sypialni, bo jak czytam, cos do "salonu" juz macie:-)

Chemiczna Malina

dam znac przez weekend co z sofą i czy jest pojemnik na pościel bo może sofa do salonu a tapczan do sypialni zeby też mógł sobie składać a nie ciągle rozłożone mieć bo sypialnia to jednocześnie w sumie pokój do nauki i pracy będzie z biurkiem pewno

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Przemmo co do silnych rąk to w niedzielę fajnie by było jak by znalazło się paru chętnych do roboty od rana czyli nawet od 8 rano, oczywiście potem na 16 obowiązkowo do dd8 na dyskotekę :smile:

kazdy się przyda :biggrin: bo troche roboty jest. Parę sciań juz nie ma... ale to nie koniec :biggrin:.. własnie przydał by się ktoś ze szpachelkami zeby połozyć tynk w łazience ;P

Edytowane przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji)
:doofywave:

co do narzędzi drabiny są dwie, wkrętarka, wiertarka moje ;P nie popsuć ;P,, przydał by się mieszalnik do tego tynku jakieś wiadro i paca , szpachelki. a jak coś wiecej chcecie wiedzieć to dzwonic ;) 

przydał by się mieszalnik do tego tynku jakieś wiadro

Mieszarke moge porzyczyć, a wiadra dać nawet w prezęcie :hihi: tylko ktoś musiałby przyjechać po to do Ozorkowa.

Możecie zabrać ze sobą :

rękawiczki i maski przeciwpyłowe po co wdychać pył ;P i jak ktoś ma szczotki druciane ;)

A plan na jutro taki:

skuć tynk w otworach okiennych

rozebrać sufit łazienka/przedpokój 

dokończyć profile scienne

wyczyścic cegłe na scianie od tv

może ktoś ma odkurzacz przemysłowy????????????????

i napewno jeszcze milion innych rzeczy........

Ja postaram sie być kolo 9 o ile wyrwę się z zajęć.....

Edytowane przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji)