bayer2 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Hejka,sluchajcie-z ta lodowka to mozliwe, ze bedziemy potrzebowali Waszej pomocy, bo trzeba ja przewiezc na stojaco, a my mamy niskie auta, ale Brat Kruger zadeklarowal jeszcze tapczan, moze przyda sie Kamilowi do sypialni, bo jak czytam, cos do "salonu" juz macie:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Transport się zorganizuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak coś to mam busa i pasy-można jakoś ogarnąć... 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 dam znac przez weekend co z sofą i czy jest pojemnik na pościel bo może sofa do salonu a tapczan do sypialni zeby też mógł sobie składać a nie ciągle rozłożone mieć bo sypialnia to jednocześnie w sumie pokój do nauki i pracy będzie z biurkiem pewno 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 fajnie, napiszcie jak juz bedzie dzien,kiedy brac wiadra,szpachelki i scierki:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jakby co to oferuję w najbliższy weekend trochę swoich sprytnych i silnych rąk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brat Kruger Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jest pojemnik na pościel - wrzuce w weekend foto wszystkiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 oooo to czarna sofa którą chcę potwierdzić będzie do saloniku idealna zatem 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Przemmo co do silnych rąk to w niedzielę fajnie by było jak by znalazło się paru chętnych do roboty od rana czyli nawet od 8 rano, oczywiście potem na 16 obowiązkowo do dd8 na dyskotekę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 W niedzielę od rana mogę działać, podajcie tylko adres, jeśli potrzebujecie pastucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Będę w niedzielę o 8, podajcie tylko adres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ul. Podbiałowa 8/3 Super dzieki wielkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 salat,ja tez sie przydam w niedziele? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) kazdy się przyda bo troche roboty jest. Parę sciań juz nie ma... ale to nie koniec .. własnie przydał by się ktoś ze szpachelkami zeby połozyć tynk w łazience ;P Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Przemmo,silne rece sie przydadza:-) bierzemy narzedzia i o 8.00 bedziemy:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 co do narzędzi drabiny są dwie, wkrętarka, wiertarka moje ;P nie popsuć ;P,, przydał by się mieszalnik do tego tynku jakieś wiadro i paca , szpachelki. a jak coś wiecej chcecie wiedzieć to dzwonic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 wezmiemy,co mamy:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 wezmiemy,co mamy:-) byle nie 0,7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 byle nie 0,7 Ajc,musiales zdradzic zamiary:-)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 przydał by się mieszalnik do tego tynku jakieś wiadro Mieszarke moge porzyczyć, a wiadra dać nawet w prezęcie tylko ktoś musiałby przyjechać po to do Ozorkowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Co mam ze sobą zabrać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Rusza ktoś z Retkini, Karolewa k ma wolne miejsce? Chętnie bym się zabrał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Mam od Mariusza mieszadło pod wiertarkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Możecie zabrać ze sobą : rękawiczki i maski przeciwpyłowe po co wdychać pył ;P i jak ktoś ma szczotki druciane A plan na jutro taki: skuć tynk w otworach okiennych rozebrać sufit łazienka/przedpokój dokończyć profile scienne wyczyścic cegłe na scianie od tv może ktoś ma odkurzacz przemysłowy???????????????? i napewno jeszcze milion innych rzeczy........ Ja postaram sie być kolo 9 o ile wyrwę się z zajęć..... Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wszystko jest. Tylko napisz co potrzebujesz to zorganizuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi