PIT Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) W niedziele 7.06.15 odbędzie się impreza w ramach akcji Mtoserce (zbiórka krwi dla dzieci) w miejscowości "Końskie" (109 km od Łodzi). Impreza organizowana jest przez klub motocyklistów "Czarna Flota Free Group Końskie". dla zafejsowanych https://pl-pl.facebook.com/pages/Czarna-Flota-Free-Group-Ko%C5%84skie/305689649576753 Jak Bóg da i partia pozwoli to się wybiorę bo i tak planowałem odwiedzić w tamtych stronach kilka starych kątów, a to fajna okazja. Edit: Coś w temacie niezatrybiło oczywiście "Końskie" z dużej a " w m." małymi - niestety nie mogę poprawić - adm help Edytowane 3 Czerwca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Więc się spotkamy. Będziemy grupą 250 maszyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 250 !!! ??? Taką grupą jedziecie z Łodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) PIT ha ha . 250 ale byliśmy z całej polski. Trzeba przyznać że Klub Czarna Flota z Końskich imprezę przygotował perfekcyjnie. Poczęstunek był mega. Żurek, grochóweczka, bigosik, kanapeczki i pyszne ciasta domowej roboty. Szkoda że tylko trzy godzinki zabawiliśmy bo było naprawdę po przyjacielsku . A tu sobotni wyjazd do Końskich https://www.youtube.com/watch?v=48mRh1On4XI Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Też tam byłem miód wino piłem... ale żeśmy się mijali Trochę fotorelacji: Edytowane 9 Czerwca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 I ja tam byłem i ciasto spożyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi