Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Oczywiście składam serdeczne podziękowania dla Prezesa i całego Stowarzyszenia oraz firm współorganizujących za miłą atmosferę, emocje, możliwość spotkania przyjaciół, za pokazy dla duszy i ciała i za banana na twarzy mojej córy kiedy "ciocia" Jorima zrobiła z niej kotka potem oglądała pokaz stuntu (TIM - The Impressive Motorcyclists) i po tym jak operowała gazem na quadzie i pędziła jak oszalała. (Black Jack/Kosmaty -THANKS !). Suchy jeśli dopytujesz o "niusansy" to dodawały one smaku całości bo nie miałem fraku i muszki i liczyłem na luz i serdeczną atmosferę bez spinania się tak jak to jest w moto-rodzinie i nie zawiodłem się. DZIĘKI !!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 + zdjęcia 360 stopni wow, jestem w kilku miejscach na raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fotki z Motoslide.com 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Jeden z naszych forumowych kolegów miał nawet bliskie spotkanie z policją z powodu "driftowania" na tym terenie. Nie obyło się bez konsekwencji finansowych na rzecz C.H. Ptak Z tego powodu nie mogłem się tam pokazać Edytowane 2 Lipca 2015 przez Olo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Było rewelacyjnie ^^ 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi