madzia Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 I ja się podzielę zdjęciami! Tylko Stunty https://www.flickr.com/photos/110208129@N08/sets/72157655073660466 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 super impreza wielkie dzięki i brawa za organizację 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Super impreza! Gratuluję organizatorom Świetnie się bawiłem! 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Było super, dzięki za organizację i do zobaczenia w Futu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) dzięki wszystkim przybyłym, mam nadzieje że wszystkim się podobało, pomimo tego że jestem zjebany jak "lato z radiem" to i tak było warto widzieć uśmiechnięte buźki Dzięki wszystkim członkom stowarzyszenia i osobom pomagającym przy przygotowaniach i najlepszej ekipie w mieście czyli Jacek i Karol z BlackJack Edytowane 27 Czerwca 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ktoś do futurysty leci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Super impreza! dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ktoś do futurysty leci? Ja właśnie... dochodzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Super impreza! O dziwo spodziewałem się większych tłumów, chyba pogoda ich przestraszyła. No i szkoda że na mojego platfusa nie kupiłem żadnego ciapcia. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Janus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucZyn Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Strasznie późno dotarłem, ale zdążyłem się jeszcze załapać na super sexowną Panią modelkę i dymiący stunt! Kilka klatek z nakręconego dzisiaj materiału: https://www.facebook.com/lcznmv/posts/113218082350151 Byłem króciutko, ale i tak leciałem z powrotem zadowolony! Dzięki za imprezę! Sto lat dla wszystkich forumowiczów! Edytowane 27 Czerwca 2015 przez LucZyn (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Facebook YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 oj modelki były cud miód fajne foty. "brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki..." ps. blondynka mój gust 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Hmm a dla mnie koszulki brakło :-/ Sto lat pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dobrze było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Fajna impreza Szkoda tylko że koszulek zabrakło ale czekam na kolejną partię JAQUZIE potwierdzam modelki pierwsza klasa, było na czym około zawiesić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przemmo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Impreza pierwsza klasa, dzięki jeszcze raz wszystkim za organizację i świetną atmosferę A dla potomnych uwieczniłem kilka momentów (potem dodam jeszcze filmy tylko potrzebna jest mała edycja ): - Tak to pięknie wyglądało, że aż szkoda było jeść Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 afterek zajebiaszczy, dostałem powera jak bym się na spidował super atmosfera w doborowym towarzystwie, dzieki wszystkim 7 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Z całego serca dziękuję, za udział w FŁM DAY 2015. Blisko półtora miesiąca trwało przygotowanie wczorajszej imprezy i zmęczenie czuję do teraz, ale gęba mi się cieszy od ucha do ucha Po ubiegłorocznej imprezie FŁM DAY 2014 dotarły do mnie bardzo pozytywne opinie, ale po wczorajszych urodzinach otrzymywanie gratulacji dla organizatorów nie miało końca. To piękny gest i informacja, że to co robimy dla Was ma sens Organizatorzy imprezy dwoili się i troili, aby wszystko przebiegało zgodnie z założonym planem. Jako inicjator przedsięwzięcia i osoba nadzorująca imprezy FŁM, muszę przyznać że wiele osób spisało się na medal podczas przygotowań wczorajszego wydarzenia i zasługują one na gorące oklaski Bez ich wkładu finansowego, poświęconego czasu i energii było by po prostu nierealne przeprowadzenie takiego eventu.Dziękuje osobom ze Stowarzyszenia: @wildeyed, @carusek, @jaquzie, @Kwaśna, @Jorima, @AgaJaga, @tomahouk, @kosmaty, @Sobek, @sovteq oraz za dodatkową pomoc i wsparcie @Spons78, @chylon, @Koper, @sebol, @Fazerro, @esquina, @fuksik96, @Kovalchuck, @Chemiczna Malina, @Wolcia, @OmLeT i innym, których nie sposób wypisać, bo lista nie ma końca Niestety nie byłem w stanie skorzystać z przygotowanych atrakcji, zrobić sobie pamiątkowych zdjęć, porozmawiać z przybyłymi gośćmi i zrealizować wszystkiego, tak jakbym sobie tego życzył. Dlatego też Wasze opinie są dla mnie bardzo wartościowe i będę wdzięczny za wskazanie "niusansów", które były piętą Achillesową biorąc pod uwagę dosłownie wszystko np.ilość miejsc siedzących, ceny posiłków, dostęp do toalety czy długość jakichkolwiek pokazów. 12 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Marcin ja uważam że jak na tak dużą imprezę w której brałem udział to było wszystko spoko jakieś małe niedociągnięcia były ale można je wytrzeć gumka myszka . Wszystkim się na 100 % nie dogodzi i napewno jakieś słowa krytyki tez będą ale wydaje mi się ze wszyscy stanęli na wysokości zadania Stowarzyszenie sponsorzy wystawcy jak i motocyklisci było grubo dla uciechy tych wszystkich osób jest warto takie imprezy organizować . Brawo dla prezesa Edytowane 28 Czerwca 2015 przez chylon (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BlackJack Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Chciałbym serdecznie podziękować Suchemu za zaproszenie... wszystkim Tym których nie znałem wcześniej osobiście a którzy pomogli zbudować lunapark dla quadów (za te 3 przyczepy opon ,taśmy i pachołki ). Dziekuje też Kosmaty Tobie bo potrafiłeś ogarnąć sprawy i te i tamte .... Karolowi też że dał rade... ale najfajniesze były i tak "banany" na twarzach dzieci i rodziców zsiadających z quadów Cieszę się że mogliśmy uczestniczyć w tej uroczystości i za rok jeśli się uda to będziemy... 10 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Było fajnie czekamy na 5 urodziny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wielki szacun za ogarnięcie tak wielkiej imprezy dla wszystkich Było na prawdę świetnie, nawet synek nie chciał wracać do domu Ps. Mały niuans- jeśli ktoś mówi do mikrofonu muzyka powinna być ciszej, przynajmniej mnie to raziło Czekamy na 5 urodziny Forum i więcej niespodzianek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koper Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Również przyłączam się do gratulacji i podziękowań dla organizatorów. Spisaliście się na medal, widać było ogrom pracy i serca włożonego w tę imprezę! Co do "niuansów i niedociągnięć", to chciałbym zwrócić uwagę, że 4 lata temu zaczęło się od torta pod centralem, a i tak wszyscy byli mega zadowoleni. W tym roku była już pełna profeska, więc jeśli utrzymacie to tempo rozwoju to przy 10tych urodzinach Owsiak i WOŚP będą wyglądać jak spotkanie kółka gospodyń wiejskich! Nie ma niedociągnięć, bo są potężne kroki na przód! A nawet gdyby 5. urodziny miały być znowu tylko z tortem pod Centralem, to i tak będzie fajnie, bo najważniejsi są w tym wszystkim ludzie PS- niemniej jednak, mam nadzieję, że afterki po forumowych imprezach wpiszą się już na stałe w tradycję Jeszcze raz: wielkie dzięki! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneq Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Bardzo fajnie przygotowany event Pogoda dopisała, miła atmosfera, było na co popatrzeć i czego posłuchać. Pyszny tort Widać, że organizatorzy się postarali. Pozdrawiam i dzięki wielkie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Galeria zdjęć warta przejrzenia - tutaj + zdjęcia 360 stopni Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TIM MOTOCENTER Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 My również chcielibyśmy podziękować FŁM za możliwość brania udziału w organizacji imprezy. Stawaliśmy na głowie, by nie zawalić przyznanych nam zadań tj. pokaz mody czy pokazy stuntu. Wyjechaliśmy stamtąd mega zadowoleni. Wielki szacun dla Marcina za zorganizowanie takiego dużego przedsięwzięcia. Był to nasz pierwszy raz i bardzo chętnie przyłączymy się do kolejnych imprez. Jeszcze raz wielkie podziękowania dla organizatorów i partnerów imprezy oraz wszystkich przybyłych chcących wspólnie z nami świętować 4 urodziny FŁM. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi