Roberto-pol72 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Będę będę 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Gardło mnie boli po ostatnim wypadnie do Łęczycy. Głosu nie mam ale jak tylko się poprawi i pogoda dopisze to na pewno sie pojawię na 2 kółkach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Będę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Motocykle gotowe do pokazów stunt Będzie krótko, ale konkretnie =========================== W sobotę będziecie mieli okazję pojeździć większą ilością maszyn niż zapowiadaliśmy !!! Do jazd testowych poza BMW i Harley-Davidson zostaną przygotowane również motocykle marki Triumph - m.in. Street Triple 675 oraz Tiger 800 Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) No prezes coraz bardziej zaskakuje esz trza jeszcze wstawić jakieś motocykle na sprzedaż a najlepiej 125 bo jest duże zainteresowanie i będzie ok Edytowane 23 Czerwca 2015 przez chylon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Obowiązkowo .... ! A później do kulturysty !!! f*ck Yea!!! 3 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mamy tylko jedną gorącą prośbę - NIE PALIMY GUMY na terenie imprezy!!! Ochrona i monitoring jest na to bardzo wyczulona, a teren całej imprezy jest monitorowany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mamy tylko jedną gorącą prośbę - NIE PALIMY GUMY na terenie imprezy!!! Ochrona i monitoring jest na to bardzo wyczulona, a teren całej imprezy jest monitorowany. Jeden z naszych forumowych kolegów miał nawet bliskie spotkanie z policją z powodu "driftowania" na tym terenie. Nie obyło się bez konsekwencji finansowych na rzecz C.H. Ptak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 2 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dobra, żona poszła w końcu spać, to mogę pisać: Jak na WSZYSTKO, to rozumiem że na tą piękną panią też Obecność obowiązkowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Hehe... Myślę, że wartość tej Pani nawet po rabacie przewyższa nasz budżet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 HARMONOGRAM NA SOBOTĘ:12.00 - Rozpoczęcie imprezy12.15 - Konkursy sprawnościowe12.30 - Pokazy Karate12.45 - Pokazy Wilków Łódzkich13.00 - Pokazy mody motocyklowej13.15 - Stunt13.30 - Pokazy Boksu13.50 - Pokazy z udziałem służb ratunkowych14.10 - Poczęstunek dla gości - tort14.30 - Przejazd bolidu Iron Warriors14.45 - Przerwa techniczna15.00 - Pokazy mody motocyklowej15.15 - Stunt15.30 - Tomek Kulik (prezentacja na temat bezpieczeństwa w ruchu drogowym)15.45 - Przejazd bolidu Iron Warriors16.00 - Konkursy sprawnościowe16.30 - Wręczenie nagrody dla najlepszego wystawcy FŁM DAY 201516.45 - 17.00 - Zakończenie imprezy22.00 - After Party w klubie Futurysta przy al.Politechniki 7 w Łodzi*Harmonogram może ulec delikatnym modyfikacjom. Zachęcamy do nieodpłatnego pozostawienia motocykli na sprzedaż. Wystarczy zabrać ze Sobą wypełniony formularz, który jest do pobrania tutaj. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak ktoś nie ma możliwości wydrukować formularza to ja wydrukowałem 10 szt jak co to się zgłaszać na urodzinach to dam 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Chylon. Ja teź wydrukowałam;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A czy są jacyś chętni, żeby przed wejściem do Futurysty zrobić w okolicy jakiegoś małego plenerowego beforka? Impreza w klubie zaczyna się późno, można wcześniej spotkać gdzieś za winklem, wypić piwko i pogadać ze starymi i nowymi znajomymi jakoś koło 20-21. Wszak mamy w tym już pewne doświadczenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A czy są jacyś chętni, żeby przed wejściem do Futurysty zrobić w okolicy jakiegoś małego plenerowego beforka? Impreza w klubie zaczyna się późno, można wcześniej spotkać gdzieś za winklem, wypić piwko i pogadać ze starymi i nowymi znajomymi jakoś koło 20-21. Wszak mamy w tym już pewne doświadczenie Why not jak to mawiają starzy górale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ktoś się pisze aby ze mną polatac po mieście i pokleic plakaty ruszam około 18:00 - 19:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifi1999 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mam sprawę jest ktoś chętny mnie podnieść na (Fłm Day 2015) jestem z łódź jak coś. Mogę się dorzucić do paliwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Kolega z Pabianic, właściciel komisu z moto odzieżą w Pabianicach na Zamkowej 59 chętnie przyjmie na jutrzejszym bazarze nasze plakaty lub ulotki - stoisko D412. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Przemmo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 W sprawie beforka: ja bym chętnie się zebrał jakoś koło 20:30, za wejściem do Futurysty, z jakąś skromną wałówką, żeby w gardle nie zaschło, więc jak ktoś ma ochotę, to niech wbija, kilka osób powinno być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Mam sprawę jest ktoś chętny mnie podnieść na (Fłm Day 2015) jestem z łódź jak coś. Mogę się dorzucić do paliwa powitalnia zaprasza ?? Edytowane 26 Czerwca 2015 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Jedzie ktos od Piotrkowa Trybunalskiego? Podlaczylbym sie. Moj numer tel dostepny pod nickiem. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez AndrzejCBR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 zaliczone, w sumie miało mnie nie być, ale wyszło spontanicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Szybkie zdjęcia do obejrzenia pod linkiem: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1014-f%C5%82m-day-2015-4-urodziny-forum-%C5%82%C3%B3dzkich-motocyklist%C3%B3w/ Kto nie był, niech żałuje Kto był - dzięki! Znakomity event Sto lat, sto lat... ps. moje ulubione punkty eventu to: Mycie moto i pokaz mody a co Wy myślicie? 6 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi