Sailor Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Hej Mam wielką chęć pojechać gdzieś, gdzieś daleko... Obrać jakiś cel i go zrealizować... Jest tylko jeden kłopot, mam na te plany tylko jeden dzień - czwartek 04-06-2015 Nie mam ochoty po raz kolejny objeżdżać Sulejowa czy Jeziorska... Jeśli jest Ktoś, kto ma ochotę na całodzienny wypad... Do zrobienia 300 a może i nawet 500km .... i najlepiej jakiś pomysł, to czekam na propozycję do Wspólnego wyjazdu Można jechać gdzieś fajnymi drogami i wrócić... Można jechać gdzieś "fajnymi" drogami i coś zobaczyć, zrobić grilla itd... Każda propozycja jest dobra, piszcie, nie krępujcie się - im nas więcej (no bez przesady ) tym lepiej. Pozdrawiam i do Sailor PS i jeszcze coś... prędkości przelotowe... to jest temat otwarty... ale coś ok 120 - 160 wolniej nie, a i szybciej nie bardzo wszystko zależy od dróg, jakimi będziemy się poruszać.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 500 plus to niezły pomysł. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 moze i fajny temat, ale tempo jak dla mnie za szybkie, druga sprawa w tym samym czasie jest wyjazd w gory swietokrzyskie. Tam fajne drogi sa, grila mozna zrobic tez ;D 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Królu daj namiar na te góry bo nie widzę tematu... :-( Co do prędkości to wiesz jak jest.... raz 160 a raz 100 jak droga pozwoli... Znalazłem info na "spotkaniach czwartkowych" jest coś więcej, to otwarty wypad, jakieś szczegóły: Jak coś jest to dajcie link... Edytowane 31 Maja 2015 przez Sailor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Znajomi mieli jechać w ten weekend do Złotego Potoku, ale ja nie mogłem. W sumie mieścina ładna, trasa spoko, może taka trasa by Ciebie interesowała?Jak coś to daj znać, ja mógłbym skoczyć w czwartek. Niedawno byłem w Kazimierzu i też tak jak Ty mam dosyć takiego jeżdżenia wkoło komina, więc można czasem skoczyć na dalszy wypad. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Proponuję zajrzeć do spontanów i czytać dalej od tego posta. Zobacz nasze ostatnie wycieczki, 300-350 km jednorazowo. Do tego planujemy Góry Świętokrzyskie na 1 lub 2 dni właśnie w długi weekend z Bożym Ciałem. Poczytaj i napisz w temacie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zainteresowanych odsyłam tu: http://motocykle-lodz.pl/topic/139-spontany-spotkania-nieoficjalne/page-272 Trasa fajna więc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek1981 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wchodze w to tylko gdzie sie ustawiamy jeszcze kumpla na tdm ie wezme w rzgowie to jest shell a nie bp Zainteresowanych odsyłam tu: http://motocykle-lodz.pl/topic/139-spontany-spotkania-nieoficjalne/page-272 Trasa fajna więc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Z racji że podłączam się pod TRIP Rogala i jedziemy w Góry Świętokrzyskie to proszę chętnych o czytanie postów z linka powyżej, tam jest wszystko opisane co gdzie, skąd i kiedy... Poza tym dołączajcie się do listy chętnych, ułatwi nam to całe przedsięwzięcie i chociażby będzie wiadomo czy mamy na kogoś jeszcze minutkę poczekać czy nie... Pozdrawiam i do zobaczenia Sailor PS Puszek1981 zapraszam do przywitalni... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 południe południe południe... na północ - 400- 500 to łądna traska na północ np - Golub-Dobrzyń, Brodnica- Rypin- Włocławek. - masz ok 450 km. Jest i szybko - do Ciechcinakl można autostradą, na pojezierzu dobrzyńskim fajne drogi, dobry asfalt, fajne miejscówki. Ale jak wola na południe... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi