Sailor Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Hej Mam wielką chęć pojechać gdzieś, gdzieś daleko... Obrać jakiś cel i go zrealizować... Jest tylko jeden kłopot, mam na te plany tylko jeden dzień - czwartek 04-06-2015 Nie mam ochoty po raz kolejny objeżdżać Sulejowa czy Jeziorska... Jeśli jest Ktoś, kto ma ochotę na całodzienny wypad... Do zrobienia 300 a może i nawet 500km .... i najlepiej jakiś pomysł, to czekam na propozycję do Wspólnego wyjazdu Można jechać gdzieś fajnymi drogami i wrócić... Można jechać gdzieś "fajnymi" drogami i coś zobaczyć, zrobić grilla itd... Każda propozycja jest dobra, piszcie, nie krępujcie się - im nas więcej (no bez przesady ) tym lepiej. Pozdrawiam i do Sailor PS i jeszcze coś... prędkości przelotowe... to jest temat otwarty... ale coś ok 120 - 160 wolniej nie, a i szybciej nie bardzo wszystko zależy od dróg, jakimi będziemy się poruszać.. 0 Cytuj
X76 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 500 plus to niezły pomysł. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 0 Cytuj
Królu Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 moze i fajny temat, ale tempo jak dla mnie za szybkie, druga sprawa w tym samym czasie jest wyjazd w gory swietokrzyskie. Tam fajne drogi sa, grila mozna zrobic tez ;D 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Sailor Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Królu daj namiar na te góry bo nie widzę tematu... :-( Co do prędkości to wiesz jak jest.... raz 160 a raz 100 jak droga pozwoli... Znalazłem info na "spotkaniach czwartkowych" jest coś więcej, to otwarty wypad, jakieś szczegóły: Jak coś jest to dajcie link... Edytowane 31 Maja 2015 przez Sailor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
SamotnyJeździec Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Znajomi mieli jechać w ten weekend do Złotego Potoku, ale ja nie mogłem. W sumie mieścina ładna, trasa spoko, może taka trasa by Ciebie interesowała?Jak coś to daj znać, ja mógłbym skoczyć w czwartek. Niedawno byłem w Kazimierzu i też tak jak Ty mam dosyć takiego jeżdżenia wkoło komina, więc można czasem skoczyć na dalszy wypad. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Proponuję zajrzeć do spontanów i czytać dalej od tego posta. Zobacz nasze ostatnie wycieczki, 300-350 km jednorazowo. Do tego planujemy Góry Świętokrzyskie na 1 lub 2 dni właśnie w długi weekend z Bożym Ciałem. Poczytaj i napisz w temacie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Sailor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zainteresowanych odsyłam tu: http://motocykle-lodz.pl/topic/139-spontany-spotkania-nieoficjalne/page-272 Trasa fajna więc 0 Cytuj
puszek1981 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wchodze w to tylko gdzie sie ustawiamy jeszcze kumpla na tdm ie wezme w rzgowie to jest shell a nie bp Zainteresowanych odsyłam tu: http://motocykle-lodz.pl/topic/139-spontany-spotkania-nieoficjalne/page-272 Trasa fajna więc 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Z racji że podłączam się pod TRIP Rogala i jedziemy w Góry Świętokrzyskie to proszę chętnych o czytanie postów z linka powyżej, tam jest wszystko opisane co gdzie, skąd i kiedy... Poza tym dołączajcie się do listy chętnych, ułatwi nam to całe przedsięwzięcie i chociażby będzie wiadomo czy mamy na kogoś jeszcze minutkę poczekać czy nie... Pozdrawiam i do zobaczenia Sailor PS Puszek1981 zapraszam do przywitalni... 0 Cytuj
Mur67 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 południe południe południe... na północ - 400- 500 to łądna traska na północ np - Golub-Dobrzyń, Brodnica- Rypin- Włocławek. - masz ok 450 km. Jest i szybko - do Ciechcinakl można autostradą, na pojezierzu dobrzyńskim fajne drogi, dobry asfalt, fajne miejscówki. Ale jak wola na południe... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi