Gixer600 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam. Może jest na forum ktoś kto ma wolną chwilę, posiada gsx-r 600 k6 k7 i może mi cyknąć fotkę podłączonego przekaźnika świateł mijania/drogowych. Kostka powinna być pod siedzeniem pasażera wychodzą z niej cztery przewody: pomarańczowy, żółto czarny, żółto biały i żółto zielony. Interesuje mnie głównie jak jest podłączona wiązka do gniazda przekaźnika, nie sam przekaźnik. Z góry thx. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Czy to nie jest to:http://www.hw-automotive.com/Flasher-Installation-Instruction.pdf 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 To też jest jakiś przekaźnik ale chyba od kierunków, ja potrzebuje zobaczyć wtyczkę od świateł mijania i drogowych, coś takiego: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Wpadaj jutro do mnie zobaczysz co i jak na żywca .Jak coś pw Edytowane 30 Maja 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi