Gixer600 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Witam. Może jest na forum ktoś kto ma wolną chwilę, posiada gsx-r 600 k6 k7 i może mi cyknąć fotkę podłączonego przekaźnika świateł mijania/drogowych. Kostka powinna być pod siedzeniem pasażera wychodzą z niej cztery przewody: pomarańczowy, żółto czarny, żółto biały i żółto zielony. Interesuje mnie głównie jak jest podłączona wiązka do gniazda przekaźnika, nie sam przekaźnik. Z góry thx. 0 Cytuj
gary Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Czy to nie jest to:http://www.hw-automotive.com/Flasher-Installation-Instruction.pdf 0 Cytuj
Gixer600 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 To też jest jakiś przekaźnik ale chyba od kierunków, ja potrzebuje zobaczyć wtyczkę od świateł mijania i drogowych, coś takiego: 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Wpadaj jutro do mnie zobaczysz co i jak na żywca .Jak coś pw Edytowane 30 Maja 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi