JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Mam problem z tapatalkiem. Otóż po przeniesieniu forum xjr na nowy silnik (czy jak to się tam zwie) i instalacji tapatalka, utworzyłem konto, żeby korzystac z forum przez ową aplikację. Wkurzała mnie jednak i przestałem z niej korzystać. Wczoraj postanowiłem spróbować jeszcze raz i tu moje zdziwienie, bo chcąc się zalogować pisze mi, że nie ma takiego konta. O dziwo, kliknałem resetowanie hasło i poinformowało mnie, że w mailu będę miał dalsze instrukcje. Od godziny nic na maila nie przyszło, a co dziwniejsze przy kolejnej próbie resetowania hasła, informuje mnie, że nie ma konta z takim adresem e-mail ale jak próbuje się zarejestrowac ponownie, mówi, że już adres e-mail jest zajęty. Co jest psia krew...? Mam nadzieję, że zbytnio nie zagmatwałem problemu... Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A w spam nie wskoczyła czasem wiadomość o resetowaniu hasła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 W tym rzecz, że nie. Nie ma nic. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No dobra, chyba rozgryzlem problem. Teraz musze sie nauczyc go obslugiwac bo na razie to mnie wk... Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Przyczyny nieprzychodzącego maila na ogół są 3: 1) mail trafił Ci do spamu i zwyczajnie go nie widzisz 2) problem/błąd ustawień poczty wychodzącej (serwer SMTP) 3) problem z firewallem/routerem na serwerze gdzie stoi serwis Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Przyczyny tkwią we mnie. Myliłem logowanie do tapatalk z późniejszym logowaniem do forum. Bo skąd niby tapatalk ma wiedzieć jaki mam login i hasło do forum? Przepraszam za siarę i zamieszanie. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi