Kovalchuck Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Potrzebuje chętnego który zaoferował by swe usługi w przywróceniu go do stanu używalności. Slizg był dziś w tej okropnej deszczowej pogodzie ..... jutro wstawie fotki co jest do zrobienia. Sam jeszcze tego nie widziałem Rozchodzi się o to żeby zaczęto go naprawiać jak najszybciej 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kovalchuck Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 moto już w trakcie reinkarnacji ~~można zamknąć i przenieść do kosza 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Piotr Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Nie śpieszyłbym się z zamykaniem, pochwal się zdjęciami 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 dodałem w galerii bo nie mogłem wstawiać fotek w tym rozmiarze tu macie link: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/991-gsr-600-po-%C5%9Blizgu/ poza widocznymi uszkodzeniami : - urwany hamulec nożny - potłuczona akcesoryjna szybka puig'a - pęknięta obejma kierownicy trzymająca rączkę hamulca przedniego i lusterko prawe pozdrawiam nie polecam 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi