Skocz do zawartości

Obstawka Ślubu 20 Czerwca 2015 (Stanio I Karolina)

Emil89

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda dopisała,motocykliści też,no i Bartek z Karoliną powiedzieli sakramentalne Tak. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze :smile:

Sto lat Młodej Parze :smile:

Szkoda tylko kawasaki ale ogólnie za***iscie

Kawe się odbuduje ważne że Ty jesteś cały. Otrzyj łzy, walnij za zdrowie młodych, będzie dobrze na rowerze byś takiej świecy nie zrobił. ;)

boroś

ccm250.png LwG!

Sto lat Młodej Parze :smile:

Kawe się odbuduje ważne że Ty jesteś cały. Otrzyj łzy, walnij za zdrowie młodych, będzie dobrze na rowerze byś takiej świecy nie zrobił. ;)

Żeby nie było ja nie od kawasaki ale mam nadzieje że odbuduje ją i trzymam kciuki za kolege w którego to kawasaki wpadło oby ci nic z nogą się nie stało 

Najlepszego młodej parze 

Wszystkim dziękuje za tak liczne przybycie ;) pogoda dopisała było tak gorąco, że opona mi się rozpuściła i druty wyszły :biggrin: (sam nie wiem czemu:P) 

Bartek Karolina mam nadzieje, że podobała się obstawka ;) Jeszcze raz Młodym najlepsze życzenia na nowej drodze życia :smile: 

PS. Bartek jak będziesz miał jeszcze jakąś oponę do spalenia to daj znać :biggrin:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Razem juz z małżonką chcemy bardzo ale to baaaaardzo podziekowac za tak liczne przybycie :smile: bylo mega za***iscie :smile: jestescie najlepsi :smile:

dziekujemy jeszcze raz. jak bedziemy mieli zdjecia i materialy wideo to udostepnimy :smile:

p.s.

jak ktos z forum mial jakas kamerke na kasku to moglby podeslac materialy do mnie bo kamerzysta chcial cos zmontowac :smile:

• 1 miesiąc temu...