Emil89 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Już niedługo na ślubnym kobiercu stanie nasz forumowy kolega Stanio. Ślub odbędzie się 20 czerwca 2015 roku w Tomaszowie Mazowieckim o godzinie 16:00 w kościele NSJ na ulicy Spalskiej, a następnie wesele w zajeździe spalskim w Spale na wlocie od Tomaszowa. Co do godzin to najlepiej spotkać się tak przed 13:30 u Bartka w Niewiadowie (patrz mapka) a następnie koło 14:00 wyjechać do domu Panny Młodej, błogosławieństwo w domu Panny Młodej ma być koło 15:00 Planowana trasa to jest: od Młodego (Bartka) z Niewiadowa, następnie po Pannę Młodą (Karolina) do Tomaszowa na ulice Różaną (oczywiście po drodze trzeba zrobić jakąś bramkę ) Kolejno do Kościoła na ulicę Spalską, po ślubie na sale weselną do Spały do zajazdu spalskiego. Wszystkie punkty zaznaczyłem na mapie kolejno każde miejsce: https://www.google.p...1m0!1m0!1m0!3e0 Co do trasy jak odbierzemy młodą to może się trochę zmienić bo może jakąś objazdówkę zrobimy a reszta raczej się nie zmieni. Państwo Młodzi bardzo serdecznie zapraszają, aby w tym dla nich ważnym dniu być razem z nimi. 4 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Obowiązkowo trza być Emil zamawiaj pogodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Pogoda już zamówiona zrobimy trochę szumu w Tomaszowie 2 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Trzeba się zjawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 obecność obowiązkowa :) :) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Dzięki Emil za taką reklamę :) Oczywiście zapraszamy kto będzie miał ochotę uczestniczyć podczas naszego dnia sądu Dla każdego będzie coś miłego na sobotni wieczór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Zobaczymy co da się zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Będziemy obowiązkowo !! :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Też się postaramy być 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Też postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Chętnie się dołączę ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 super dzieki ludziska za zainteresowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Równy tydzień po Moim Ślubie i obstawce - Oczywiście będziemy Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 A ja motonga narazie nie mam, za to mam od zajeb***a chęci żeby uczestniczyć w obstawce . Oj Stanio, żeś wyrósł, że się żenisz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Rafał na plecaczka się łap 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Plecak odpada niestety. Zobaczymy, może Bozia pozwoli i jakoś przeteleportuje się na obstawkę qmpla. A Stanio to poczciwy człek, kto zna ten wie! Należy mu się! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Oj Rafał no widzisz wyroslem i "zmadrzalem" ze koncze taniec wolnosci zwany kawalerstwem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Postaramy się być. Bardzo poważna sprawa. Pozdrowienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Też postaram się być 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mam być w tym czasie na wyjeździe kajakowym z ekipą z forum, ale jakby coś się nie zgrało to wpadnę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozi01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jestem obowiązkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Lecimy jakoś grupą spod hali , czy każdy na własną rękę ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja ruszam z Tomaszowa wiec spotkamy się na miejscu. Proponuję wszystkim zainteresowanym spotkać się tak koło 13:30 - 13:45 na parkingu przy biedronce w Niewiadowie zaraz po lewej stronie od ronda w Ujeździe (patrz mapka) a następnie podjechać pod dom Bartka. https://www.google.pl/maps/place/Biedronka/@51.6057756,19.9225435,3300m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x47198144602315bf:0x2d0cbb6ff0816d4c 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi