saffal Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Witam, wpadł w oko mi ciekawy motocykl. Dokładnie chodzi o aprilie pegaso strade z tym samym silnikiem co w xt. Niestety oglądane moto byłoby bardzo fajne gdyby nie mijający trójkącik i napis service. Problem zauważyłem podczas jazdy testowej, przy obrotach jałowych po agresywnym szarpnięciu manetki silnik gaśnie. Przy kolejnych próbach miał problemy z odpaleniem. Service pojawiał się gdy przy zapłonie zahaczała się chyba pompa od wtryskiwaczy. Czy ktoś się na tym zna lub wie gdzie mogę zasięgnąć rady? Pozdrawiam 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 www.apriliaforum.org tam poszukaj albo jedz do moto moto oni sa dealerem aprili w lodzi i maja tez serwis. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 W xt była samo diagnostyka w zegarach. Skoro apka ma ten sam silnik to może i elektronikę pewnie chłopaki na forum mają temat rozpracowany. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi