mdfimage Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Przedstawiam efekt długiego siedzenia w domu (choroba na 3 tygodnie) Zębatka z 1998 roku, całą noc leżała w kwasku cytrynowym, a na końcu dopolerowałem płynem do mycia naczyń Przepraszam za odwrócone zdjęcia :/ Edytowane 24 Maja 2015 przez mdfimage (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jak chcesz polerować takie rzeczy to obowiązkowo kup proszek do szorowania IZO (albo coś podobnego do czyszczenia łazienek). Zalewasz małą ilością wody, robisz gęstą zawiesinę i szorujesz. Nic tak nie usuwa rdzy I wielka szkoda, że nie dałeś fotki zębatki przed rozpoczęciem akcji. Nie widać efektów pracy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Hehe na drugi na pewno skorzystam Dzięki wielkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Mam jeszcze jakieś stare zębatki, jak chcesz to Ci dam. O wiele bardziej efektowne, jak po walce z Gołotą Tylko szybko się decyduj zanim wyjadą na złom PS. Mogłes dać chociaż jakieś ozdobne wkręty i zamocować ją za wszystkie otwory, tak jak jest w zabieraku. Edytowane 23 Maja 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Chce! Plis Gdzie można odebrać ? To wyśle brata bo jest w łodzi akurat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Na Teofilowie, ul. Judyma 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Wysłałem Ci zaproszenie na fb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) zębatka za znajomość na FB hahahaah no normalnie leże. jak Cię bawią takie sprawy to mogę Ci oddać tłok, wałek rozrządu z mojego starego silnika yamahy. Gratis bez zaproszenia Edytowane 23 Maja 2015 przez Massi (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Wysłałem Ci zaproszenie na fb I co teraz... ??? 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 hahahhaha chodziło mi o dogadanie godziny zębatka za znajomość na FB hahahaah no normalnie leże. jak Cię bawią takie sprawy to mogę Ci oddać tłok, wałek rozrządu z mojego starego silnika yamahy. Gratis bez zaproszenia Dosłownie udusiłem się ze śmiechu jak to przeczytałem Co do starego tłoka i wałka to chętnie zabiorę i nawet zaproszę na FB 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 jak coś to pisz na PW to dogadamy jakiś dzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ejjj, zaraz... zaraz... Massi, nie wrzynaj mi sie w interes zębatkowo-tłokowo-fejsbukowy Też mam starego tłoka, a i wałek rozrządu by się znalazł. ...aha i na dniach będę miał kilka zaworów ...z TYTANU 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jak będziesz miał zapas zębatek to możesz sobie z którejś zegar na ścianę zrobić http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/8478-zegar/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 O to ja biorę za jednym zamachem wyślę brata jak będzię w lodzi w tym tygodniu żeby zebrał zębatki, wałki i tłoki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Sąsiedzie Michale to ja Ci oddam korzyści fejs-zbukowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jak możecie to odłóżcie gdzieś na bok a na pewno zabiorę jak tylko ktoś z rodziny będzie w łodzi bo ja jestem przykuty do łóżka przez następne 3 tygodnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jak chodzi o odrdzewianie to polecam elektrolityczne. Znajdziesz instrukcje w necie a efekty świetne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mam chyba gdzieś łańcuszek rozrządu od XJ600 i jakieś 3 płytki pod zawory 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi