Kande Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Która szkoła jazdy w łodzi ma fajny placyk do ćwiczenia szybkiego slalomu? Tam gdzie kończyłam kurs plac był do kitu, a mam problem z szybkim slalomem i muszę poćwiczyć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimekraf Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Odezwij sie do Roberta z TURBO, mają duży asfaltowy plac a nie jumby albo trelinka jak większość szkół. Ja przećwiczyłem tam nawet "kontrolowane położenie motocykla w celu uniknięcia kolizji" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Turbo to chyba Pabianice? Raczej w łodzi czegoś szukam. I dodam że na pilne bo egzamin tuż tuż Edytowane 22 Maja 2015 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Pałgan ma miejsce do szybkiego slalomu i radar taki sam jak w word 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A nie lepiej jakiś parking np M1 Brzezińska albo Selgross na Kilińskiego? Wpadasz i jeździsz ile chcesz aż Cię ktoś nie wygoni. A panowie z forum na pewno przyjadą, pokażą i pomogą 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Rozważam to, rozważam ale raczej szukałabym jakiegoś mniej ruchliwej miejsca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Parkin pod M1 po 21:00 jest bardzo mało ruchliwy... Jest tam nawet narysowana ósemka... wczoraj wieczorem się na niej bawiłem i jeszcze nie raz tam wpadnę... Pałgan ma miejsce do szybkiego slalomu i radar taki sam jak w word U Pałgana robiłem kat. B i A. Jestem zadowolony, więc mogę go polecić. 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Auto szkola akademia, placyk asfalt, ul.telefonicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Auto szkoła Drift ma placyk na ul. Wysokiej 37 możesz powiedzieć że jesteś od Sławka Chylińskiego na pewno Ci pomoże Mariusz lub Jakub 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jednak zdecydowałam się na krótkie doszkolenie w Turbo. I tutaj wielkie podziękowania dla Roberta za znalezienie czasu w niedzielę i za cierpliwość Jeszcze wiele, wiele nauki przede mną ale na pewno dzisiejsze spotkanie mi bardzo pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dołączam się do podziękowań dla Roberta bo też brałem w tym udział :-) dużo się dowiedziałem i myślę że poprawiło to moje umiejętności jazdy jeszcze raz dzięki za poświęcony dla nas czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi