Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Szkoła Z Placem Do Szybkiego Slalomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która szkoła jazdy w łodzi ma fajny placyk do ćwiczenia szybkiego slalomu?

Tam gdzie kończyłam kurs plac był do kitu, a mam problem z szybkim slalomem i muszę poćwiczyć...

Opublikowano

Odezwij sie do Roberta z TURBO, mają duży asfaltowy plac a nie jumby albo trelinka jak większość szkół. Ja przećwiczyłem tam nawet "kontrolowane położenie motocykla w celu uniknięcia kolizji" :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Turbo to chyba Pabianice? Raczej w łodzi czegoś szukam. I dodam że na pilne bo egzamin tuż tuż

Edytowane przez Kande (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Pałgan ma miejsce do szybkiego slalomu i radar taki sam jak w word

Opublikowano

A nie lepiej jakiś parking np M1 Brzezińska albo Selgross na Kilińskiego? Wpadasz i jeździsz ile chcesz aż Cię ktoś nie wygoni. A panowie z forum na pewno przyjadą, pokażą i pomogą :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Rozważam to, rozważam ale raczej szukałabym jakiegoś mniej ruchliwej miejsca.

Opublikowano

Parkin pod M1 po 21:00 jest bardzo mało ruchliwy...

Jest tam nawet narysowana ósemka... wczoraj wieczorem się na niej bawiłem i jeszcze nie raz tam wpadnę...

Pałgan ma miejsce do szybkiego slalomu i radar taki sam jak w word

U Pałgana robiłem kat. B i A. Jestem zadowolony, więc mogę go polecić.

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Opublikowano

Auto szkola akademia, placyk asfalt, ul.telefonicza

Opublikowano

Jednak zdecydowałam się na krótkie doszkolenie w Turbo. I tutaj wielkie podziękowania dla Roberta za znalezienie czasu w niedzielę i za cierpliwość :smile:

Jeszcze wiele, wiele nauki przede mną ale na pewno dzisiejsze spotkanie mi bardzo pomogło.

Opublikowano

Dołączam się do podziękowań dla Roberta bo też brałem w tym udział :-) dużo się dowiedziałem i myślę że poprawiło to moje umiejętności jazdy jeszcze raz dzięki za poświęcony dla nas czas.