Skocz do zawartości

Tor Toruń - Awix

SMmaciek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwoniłem dzisiaj do Torunia. Sprawa wygląda tak: W tygodniu możemy jeździć od 10 do 14 za 80zl, od 10 do zamknięcia- 120zl. Od 15 wjeżdżają gokarty, czyli dzielimy się na grupy i latamy na zmiany. Jeden warunek, który będzie najtrudniej spełnić, minimum 5 moto.

Na torze byłem jako kibic, nitka ciekawa, sporo chytrych zakrętów, dość długa prosta. Asfalt w super stanie.

Myślę, że dobra alternatywa dla Radomia, nie można być jeźdźcem jednego toru :P

Ja z Martą jesteśmy chętni na poniedziałek, brakuje jeszcze 3 osób :smile: więc kombinujcie urlopy i lecimy :biggrin:

Edytowane przez SMmaciek (wyświetl historię edycji)

• 2 miesiące temu...

W Bydgoszczy troche przesadzają z kaucją i ogólnie łaske robią żeby przyjechać , więc może w pierwszym sierpniowym tygodniu zbierze się chociaż 5 osób i pojedziemy do Torunia?

Mój sprzęt będzie już sprawny na następny termin, chyba. Wysprzęglik już jest w kraju więc do środy może będzie zrobiony... Esquina jak coś to mogę cię zabrać busem. Jak coś to dajcie znać. Mam hak, mogę przyczepę ciągnąć ale auto tylko 3 osobowe.

• 5 miesięcy temu...

A wiecie moze czy w toruniu kolo stadionu zuzlowego dawny tor kartingowy dalej jest dostepny dla motocyklistow? Kiedys bylem tam na meczu i parkowalem wlasnie kolo tego malego toru i parkingowy mowil ze wstep dla kazdego za symboliczne 20-30 zl na rzecz autoklubu.

Jak byłem ostatnio w Toruniu do na tym drugim torze trenowali drifterzy. Rozmawiałem z ochroniarzem i da rade tam pojeździć. Trzeba tylko wcześniej zadzwonić i sie dogadać. Numer powinien być na stronie moto park Toruń :smile: rozmawiałem z kilkoma osobami,które tam jeździły i podobni asfalt jest już do kitu :/