SMmaciek Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Dzwoniłem dzisiaj do Torunia. Sprawa wygląda tak: W tygodniu możemy jeździć od 10 do 14 za 80zl, od 10 do zamknięcia- 120zl. Od 15 wjeżdżają gokarty, czyli dzielimy się na grupy i latamy na zmiany. Jeden warunek, który będzie najtrudniej spełnić, minimum 5 moto. Na torze byłem jako kibic, nitka ciekawa, sporo chytrych zakrętów, dość długa prosta. Asfalt w super stanie. Myślę, że dobra alternatywa dla Radomia, nie można być jeźdźcem jednego toru Ja z Martą jesteśmy chętni na poniedziałek, brakuje jeszcze 3 osób więc kombinujcie urlopy i lecimy Edytowane 22 Maja 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 I co? Nikt nie chce jechać? :/ jutro muszę zadzwonić i się z gościem umówić czy jesteśmy czy nie. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 Niestety,, ja mam ćwiczenia w Poznaniu... 0 Cytuj
Sikorr Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Na poniedziałek napewno nie dam rady. Za mało czasu abym się z tyrką obrobił. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Sikorr, a kiedy Ty się wyrobiłeś 1 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 No dobra, widzę, że na poniedziałek nie ma szans. A piątek? Trochę taniej niż w Bydgoszczy i nie ma kaucji 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 W Bydgoszczy troche przesadzają z kaucją i ogólnie łaske robią żeby przyjechać , więc może w pierwszym sierpniowym tygodniu zbierze się chociaż 5 osób i pojedziemy do Torunia? 1 Cytuj
Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mamy 4 osoby na Toruń na poniedziałek, potrzebna jedna, ktoś jest chętny? 0 Cytuj
esquina Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 o której wyjazd, ewentualny powrót? Jest miejsce na transport moto? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 transport we własnym zakresie. ale niestety nieaktualne, bo tor jest zajęty :/ 0 Cytuj
Seweryn Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mój sprzęt będzie już sprawny na następny termin, chyba. Wysprzęglik już jest w kraju więc do środy może będzie zrobiony... Esquina jak coś to mogę cię zabrać busem. Jak coś to dajcie znać. Mam hak, mogę przyczepę ciągnąć ale auto tylko 3 osobowe. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Moze się uda coś wykombinować w przyszłym tygodniu 0 Cytuj
stanio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 A wiecie moze czy w toruniu kolo stadionu zuzlowego dawny tor kartingowy dalej jest dostepny dla motocyklistow? Kiedys bylem tam na meczu i parkowalem wlasnie kolo tego malego toru i parkingowy mowil ze wstep dla kazdego za symboliczne 20-30 zl na rzecz autoklubu. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak byłem ostatnio w Toruniu do na tym drugim torze trenowali drifterzy. Rozmawiałem z ochroniarzem i da rade tam pojeździć. Trzeba tylko wcześniej zadzwonić i sie dogadać. Numer powinien być na stronie moto park Toruń rozmawiałem z kilkoma osobami,które tam jeździły i podobni asfalt jest już do kitu :/ 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi