SMmaciek Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Dzwoniłem dzisiaj do Torunia. Sprawa wygląda tak: W tygodniu możemy jeździć od 10 do 14 za 80zl, od 10 do zamknięcia- 120zl. Od 15 wjeżdżają gokarty, czyli dzielimy się na grupy i latamy na zmiany. Jeden warunek, który będzie najtrudniej spełnić, minimum 5 moto. Na torze byłem jako kibic, nitka ciekawa, sporo chytrych zakrętów, dość długa prosta. Asfalt w super stanie. Myślę, że dobra alternatywa dla Radomia, nie można być jeźdźcem jednego toru Ja z Martą jesteśmy chętni na poniedziałek, brakuje jeszcze 3 osób więc kombinujcie urlopy i lecimy Edytowane 22 Maja 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ołłłł jeeeee !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 I co? Nikt nie chce jechać? :/ jutro muszę zadzwonić i się z gościem umówić czy jesteśmy czy nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Niestety,, ja mam ćwiczenia w Poznaniu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Na poniedziałek napewno nie dam rady. Za mało czasu abym się z tyrką obrobił. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Sikorr, a kiedy Ty się wyrobiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 No dobra, widzę, że na poniedziałek nie ma szans. A piątek? Trochę taniej niż w Bydgoszczy i nie ma kaucji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 W Bydgoszczy troche przesadzają z kaucją i ogólnie łaske robią żeby przyjechać , więc może w pierwszym sierpniowym tygodniu zbierze się chociaż 5 osób i pojedziemy do Torunia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mamy 4 osoby na Toruń na poniedziałek, potrzebna jedna, ktoś jest chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 o której wyjazd, ewentualny powrót? Jest miejsce na transport moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 transport we własnym zakresie. ale niestety nieaktualne, bo tor jest zajęty :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mój sprzęt będzie już sprawny na następny termin, chyba. Wysprzęglik już jest w kraju więc do środy może będzie zrobiony... Esquina jak coś to mogę cię zabrać busem. Jak coś to dajcie znać. Mam hak, mogę przyczepę ciągnąć ale auto tylko 3 osobowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Moze się uda coś wykombinować w przyszłym tygodniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 A wiecie moze czy w toruniu kolo stadionu zuzlowego dawny tor kartingowy dalej jest dostepny dla motocyklistow? Kiedys bylem tam na meczu i parkowalem wlasnie kolo tego malego toru i parkingowy mowil ze wstep dla kazdego za symboliczne 20-30 zl na rzecz autoklubu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak byłem ostatnio w Toruniu do na tym drugim torze trenowali drifterzy. Rozmawiałem z ochroniarzem i da rade tam pojeździć. Trzeba tylko wcześniej zadzwonić i sie dogadać. Numer powinien być na stronie moto park Toruń rozmawiałem z kilkoma osobami,które tam jeździły i podobni asfalt jest już do kitu :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi