Arecki_ELW Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 No to mnie panowie powitali... po pół roku od zalogowania ale oczywiście dziękuję i również serdecznie witam 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No to mnie panowie powitali... po pół roku od zalogowania ale oczywiście dziękuję i również serdecznie witam To i ja do kolegów dołączę spóźnione przywitanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał998 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witam Panią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Bulbuś nie przesadzaj , Lans to Lans a JJulian przez dwa jj to redaktor naczelny,jak powiada Siwutek .Redaktorek błędy wytknie ,troszkę się zapieni i jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjest okej ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 GS na początek teraz R6:] przyzwoicie:D witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Bulbuś nie przesadzaj , Lans to Lans a JJulian przez dwa jj to redaktor naczelny,jak powiada Siwutek .Redaktorek błędy wytknie ,troszkę się zapieni i jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjest okej ha ha Grześ, jeszcze nie naczelny! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No ale niebawem co :drool: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Cześć Julita. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 hej hej hej...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 no hej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 witam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Siemanko Julka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 tak czytam te posty, i chyba nie pisałem jeszcze tutaj cześć Dżulia daj jakieś zdjęcie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 O... cześć Julian, jak do nas trafiłaś ? 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 cześć Dżulia daj jakieś zdjęcie No tak, nie załapałam się na tradycję "Pokaż fejsa" ale Ty już widziałeś O... cześć Julian, jak do nas trafiłaś ? Wszystko jest w pierwszym poście 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powitać ,,chyba ty mnie" sądząc po stażu 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Siemka 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Powitać ,,chyba ty mnie" sądząc po stażu No właśnie - też mam takie wrażenie, że jestem "dużo młodszy stażem", ale żeby nie było, że jestem nieuprzejmy - Czołem Julka! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Hey 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi