tajnywspółpracownik Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Może wiecie koleżanki i koledzy gdzie w Łodzi szukać części do tajwańskich quadów. Potrzebny jest stator i wiązka,wszystko się spaliło. Trzeba to jakoś odtworzyć, może coś uda się dopasować od chńczyków. Pomocy!!!! 0 Cytuj
X76 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 W Łęczycy to wiem. Jak nie znajdziesz to pisz. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Pytaj u naszego partnera: http://amracing.pl/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
szerszung Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Spróbuj na Rojnej 122 Dolko. Bylem ostatnio jak szukałem akumulatora stało tam dużo kladów, kilka naprawiali więc możesz spróbować. 0 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za informacje, jak jeszcze ktoś ma pomysły to poproszę. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi