tajnywspółpracownik Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Może wiecie koleżanki i koledzy gdzie w Łodzi szukać części do tajwańskich quadów. Potrzebny jest stator i wiązka,wszystko się spaliło. Trzeba to jakoś odtworzyć, może coś uda się dopasować od chńczyków. Pomocy!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 W Łęczycy to wiem. Jak nie znajdziesz to pisz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Pytaj u naszego partnera: http://amracing.pl/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Spróbuj na Rojnej 122 Dolko. Bylem ostatnio jak szukałem akumulatora stało tam dużo kladów, kilka naprawiali więc możesz spróbować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za informacje, jak jeszcze ktoś ma pomysły to poproszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi