Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 19 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Zapraszamy wszystkich motocyklistów Aglomeracji Łódzkiej na szkolenie poświęcone technice jazdy na motocyklu.Skupimy się na manewrach i jeździe miejskiej, oraz - dla chętnych - jeździe z pasażerem.Program szkolenia:- ergonomia na motocyklu: postawa i dosiad, regulacje klamek, dźwigni, etc.,- manewry z prędkością poniżej progu równowagi,- martwy ciąg,- patrzenie peryferyjne,- jazda z pasażerem (dla wcześniej zgłoszonych par),- hamowanie awaryjne.Ponieważ liczba motocykli rośnie, zaś dróg nie przybywa w takim samym tempie, na drogach jest coraz ciaśniej.Jednak motocykl pozwala na skuteczne poruszanie się w gęstym ruchu miejskim, co oszczędza nasz czas i nerwy.Jednak skuteczne przedzieranie się jest bezpieczne wtedy, gdy kierujemy motocyklem pewną ręką i znamy jego możliwości.Spotykamy się na obiekcie przy :ul. Maratońskiej 102A teren WORD Łódź ,w niedzielę 14 czerwca , o godzinie 10.00 ,Wjazd na obiekt od godziny 9:30.Zapraszają: Szkoła Motocyklowa Turbo i KULIKOWISKO Motocyklowa szkoła Tomka Kulika Cena szkolenia: 150 zł- cena obejmuje szkolenie oraz ciepły poczęstunek z grilla po zajęciach. Wystawiamy rachunki.Rezerwacja miejsc i szczegółowe informacje: poczta@kulikowisko.pl lub Zapisz się online ! Tel.:692 026 505 - Tomek Kulik504 222 585 - Robert Chmielewski 5 Cytuj
PIT Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Niestety muszę wybrać dwa weekendy pod rząd to za dużo szczęścia skłaniam się jednak ku Bydgoszczy. 1 Cytuj
resenok Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 Zapisałem się on-line ☺. Czy macie moje zgłoszenie? Pzd Paweł C. 1 Cytuj
Kofi Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 taka jestem niekumata że chce jeszcze raz 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Pogoda zapowiada się super więc zapraszam wszystkich chetnych na trening manewrów wolnych z Tomkiem Kulikiem pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi