Olo Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jakby ktoś miał niepotrzebne baterie i chciałby się ich pozbyć to chętnie przygarnę w każdej ilości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Chodzi Ci o zwykłe AA itp.? Mam chyba kilka sztuk na zbyciu, bo miałem kiedyś do Tesco podwieźć P.S. Chyba od pół roku leżą w kurtce od moto http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 jeśli jesteś zainteresowany większa ilością tych bateri napisz na pw kilka kilogramów mogę Ci dostarczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 ja również przyjmę każdą ilość zużytych baterii wszystkie rodzaje jeśli jesteś zainteresowany większa ilością tych bateri napisz na pw kilka kilogramów mogę Ci dostarczyć.jeżeli masz to gdzie mogę odebrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Miałem 2kg bateri ale już je sprzedałem. Będa jeszcze ale trzeba poczekać jakiś czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi