Mariooo Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 23 MAJA - sobota15:30 – 16:00 – Motoparada ulicami miasta16:00 – 18:00 – Akrobacje Motocyklowe w wykonaniu R. Pasierbka, E. Pieniakowskiej, M. Głowackiego - targowisko Rawiak Z łodzi fajna droga, może ktoś ma ochotę.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 http://www.wrawie.pl/?max-results=7 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Kurcze, jestem w pracy a dni Rawy zawsze były robione z pompą i wspaniale je wspominam Polecam każdemu 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Brzmi zachęcająco 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jeżeli pogoda pozwoli to uważam ze warto się tam przejechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 +1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Lecimy :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśka7558 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Rawa zapowiada się ciekawiej niż nasz Łowicz..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Lecimy Też się zastanawiam i planuje bo 10-14 jestem zajęty ale może wcześniej się zerwę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Zobaczymy jak pogoda pozwoli ale mam być ok, PIT my o ile bedziemy startować to 14 z minutami , bo od rana jeszcze do pracy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Koluszki są obowiązkowo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Będę, ale najpierw Moszczenica. Do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja odpuszczam przyczepności, szerokości i dobrej zabawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Dzięki za miły przelot ekipie z ETM Pokaz stuntu bardzo fajny tym bardziej że występowała też dziewczyna (nie pamietam danych osobowych ) Nigdy nie widziałem na własne oczy żeby taka drobna dziewczynka tak dobrze dawała sobie radę z maszyną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A na niedziele coś zaplanowano? ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIŚ Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 No właśnie niedziela? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi