piżmak Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Cześć dla zainteresowanych myślę że nie lada gratka. Do sprzedania CZ 350 od pierwszego właściciela, w pełni oryginalnym stanie z przeglądem i chyba nawet ubezpieczeniem. więcej informacji pod numerem 506 795 598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 @piżmaku, zgodnie z regulaminem, fajnie byłoby podać widełki cenowe, że o stosownym prefiksie nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Podałem numer kontaktowy do właściciela, jest nim mój wuj. Nie chcę pośredniczyć w ewentualnej transakcji, szkoda mi bardzo że podjął taka decyzję właśnie w momencie kiedy nie mam $$$. Jeśli mój wpis mocno narusza regulamin to proszę usuń go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Hej, nie poprosiłem o dane dlatego, że naruszasz regularmin tylko dlatego, że jestem zainteresowany ogłoszeniem. W skrzynce pocztowej mam też filtry, które bazują na prefiksie postów z giełdy. Ogłoszenie to znalazłem przypadkiem, nie wpadło do moich powiadomień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jeśli jesteś zainteresowany to zadzwoń do właściciela, on udzieli wyczerpujących odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi