Przemmo Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Miał być Duke, ale po przymierzeniu się do niego i kilku innych 125 ostateczny wybór padł na... Yamahę YZF-R125, którą niniejszym z dumą Wam przedstawiam Moja ślicznotka otrzymała już swoje imię - jak w temacie, to Sophie Powiem tak - to mój początek przygody z moto, ale jeśli tak pójdzie dalej... To nie raz się spotkamy, na drodze i nie tylko Pozdrowienia dla wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witamy kolejną 125tke w Naszym gronie, ładna sztuka, szerokości i do zobaczenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Z tego co widać super utrzymana "Maxik ode mnie!" i niech służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ładniutka z charakterkiem 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ładna nowa 125. Wpada w oko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Gratulacje i szerokości ! Tylko poczekaj aż zaczniesz filtrować ruch w mieście , dopiero będzie banan na twarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Fajne moto nic tylko bezpiecznie krecić kilometry gratuluje zakupu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Fajny motorek. Gratulacje zakupu Edytowane 18 Maja 2015 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Świetnie się prezentuje,przyjemnego użytkowania i szlifowania umiejętności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Gratki 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zacna sztuka 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dobra maszynka polecam tłumik wymienić Niech służy :3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ostra sztuka! Szerokości i banana na twarzy! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 W 4 dni zrobiłem 400 km, trzeba się naprawdę zmuszać żeby nie jeździć non-stop A banan mam nawet jak nie jeżdżę, wystarczy że sobie przypomnę jazdę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 W 4 dni zrobiłem 400 km, trzeba się naprawdę zmuszać żeby nie jeździć non-stop Przypomniałeś mi jak kupiłem Zippa Nitro 250. Pierwszy przegląd miał być po 300 km a zajechałem po tygodniu mając 1000 Szerokości i przyjemności z jazdy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Fajne moto ma ostre kształty, podobna do innych potworów z rodziny "R" ! Niech ci dobrze służy 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ładna i do tego Yamaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 a właśnie miałem napisać, że fajna sztuka, ale... Yamaha 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 super moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Piękna "kobieta", dbaj o nią 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 a właśnie miałem napisać, że fajna sztuka, ale... Yamaha No cóż poradzić... Takie życie Piękna "kobieta", dbaj o nią Ależ dbam, żadnej nie poświęcam tyle uwagi i energii... Przypomniałeś mi jak kupiłem Zippa Nitro 250. Pierwszy przegląd miał być po 300 km a zajechałem po tygodniu mając 1000 Szerokości i przyjemności z jazdy Dzięki, przede wszystkim za organizację tych różnych ciekawych wydarzeń które tylko zachęcają do wsiadania na rumaka a właśnie miałem napisać, że fajna sztuka, ale... Yamaha No nie wiem... Zdecydowanie wolę Japonki niż Niemki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi