Skocz do zawartości

Suzuki Gsx 1300R Z Polski, Niemiec Czy Uk?

Matik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przewertowałem trochę forum, ale nie znalazłem takiego tematu. Chciałbym poznać Waszą opinię (dla mnie jak najbardziej cenną) na temat kupna Hayabusy z lat 2000 do 2004. I tu moje pytanie kupować w Polsce, (przeglądałem oferty i rozstrzał cen jest dość wysoki, nawet do 5 tysięcy między rocznikami we wszystkie strony -  młodsze modele bywają tańsze od starszych, modele w tym samym roczniku różnią się często cenowo także w takim rozstrzale jak wspomniałem. Czasem bywa, że z akcesoriami jest tańszy niż ten bez <-- ale tu chyba już wszystko jest jasne. Do tego jaki by to rocznik nie był - 30k kilometrów na budzie ma przejechane a czasem mniej :wacko: ... No kto w to uwierzy :whistling: ....) sprowadzać z Niemiec?? z UK?? Nigdy nie sprowadzałem moto będąc szczerym, a wiele dobrego jak i zlego słyszałem o maszynach sprowadzanych z zachodu. Interesuje mnie Wasza opinia, jako bardziej doświadczonych, nie tylko pod względem gdzie kupić ale także ile faktycznie może kosztować Hayka z rocznika od 2000 - 2004, gdyż jak już wspomniałem ceny w PL nie dają jakiejś wytycznej, a tym bardziej nie są współmierne z tymi z zachodnich portali aukcyjnych.

Pozdrawiam i czekam na opinie i podpowiedzi