Matik Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam, przewertowałem trochę forum, ale nie znalazłem takiego tematu. Chciałbym poznać Waszą opinię (dla mnie jak najbardziej cenną) na temat kupna Hayabusy z lat 2000 do 2004. I tu moje pytanie kupować w Polsce, (przeglądałem oferty i rozstrzał cen jest dość wysoki, nawet do 5 tysięcy między rocznikami we wszystkie strony - młodsze modele bywają tańsze od starszych, modele w tym samym roczniku różnią się często cenowo także w takim rozstrzale jak wspomniałem. Czasem bywa, że z akcesoriami jest tańszy niż ten bez <-- ale tu chyba już wszystko jest jasne. Do tego jaki by to rocznik nie był - 30k kilometrów na budzie ma przejechane a czasem mniej ... No kto w to uwierzy ....) sprowadzać z Niemiec?? z UK?? Nigdy nie sprowadzałem moto będąc szczerym, a wiele dobrego jak i zlego słyszałem o maszynach sprowadzanych z zachodu. Interesuje mnie Wasza opinia, jako bardziej doświadczonych, nie tylko pod względem gdzie kupić ale także ile faktycznie może kosztować Hayka z rocznika od 2000 - 2004, gdyż jak już wspomniałem ceny w PL nie dają jakiejś wytycznej, a tym bardziej nie są współmierne z tymi z zachodnich portali aukcyjnych. Pozdrawiam i czekam na opinie i podpowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi