Bulba Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Musze to napisac bo pekne Zapodalem wczoraj we wKauflandzie , oczywiscie na probe karczek w marynacie “Ziola prowansalskie” (na wage) No kutwa szczena mi opadla Nie ma ch*ja we wsi jak Bulba doprawi karczek ale to mnie porazilo. Jak nie chce sie wam bawic w doprawianie badz nie macie czasu to w ciemno mozna go brac na grila Do tego Boczek z Biedronki (w ub. roku byl w czerwonej folii) teraz podobno jest w czarnym opakowaniu Ps. Kto chce sobie przypomniec smak komunistycznych parowek ? Znakomite z Indykpola Nie jestem pracownikiem zadnej z w/w firm i ni eczerpie z tego kozysci Edytowane 17 Maja 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Dobre muszę gdzieś to zanotować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Zara sprawdze karczek w ziołach . Sam polecam karczek z tesco i boczek w zalewie piwnej też z ttesco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dorzucę od siebie: łosoś z Biedronki, w opakowaniu przyprawy. Myjesz rybę, na folę amelinową sypiesz przyprawy, sru do piekarnika na 25 minut /200st. C termoobieg. Niebo w gębie 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A ogór gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi