Pit71 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 W Szwecji natknąłem się na takie zestawy. Połączenie "trojki" z przyczepą i motocykl +kosz+przyczepa. Dla mnie ciekawostka. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tego typu 2 przyczepy widziałem w tym roku na bajzlu, w zeszłym z resztą też. Ale fakt, nie są one u nas zbyt często spotykane 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Dobre rozwiązanie jeśli chodzi o długie wycieczki (takie na parę dni). Powiedzmy, że na bank gość jest w stanie wziąć ze sobą więcej niż tylko szczoteczkę do zębów i pastę. Edytowane 16 Maja 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Widziałem kiedyś w Łodzi bordowego GoldWing'a z taką przyczepą. Faktycznie ciekawe rozwiązanie. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ciekawi mnie sposob zamontowania haka 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 w Uk bardzo popularne przy cruiserach jak i skuterach, raz bodajże przy cb500 widziałem cza obczaić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Parada 11.11.2014 Warszawa 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi